Marco, Leontine en Jada Borsato Beeld © ANP

Jada Borsato openhartig over verzoening Marco en Leontine

29 juni 2021 15:24

Jada Borsato (18) noemt het 'ieder kind zijn of haar droom' dat haar ouders weer bij elkaar zijn. Dat laat de dochter van Marco (54) en Leontine (53) zich ontvallen in een openhartig interview met 'Shownieuws'.

"Daarom ben ik ook trots op ze, ze lopen niet te hard van stapel"

Moeder en dochter werden gespot bij een evenement en daar vertelt Jada voor de camera over de liefdesverzoening van haar ouders: "Ja, dat is natuurlijk ieder kind z'n droom, als dat mogelijk is tenminste, en in ons geval was dat zo." 

Ze vervolgt: "In wat voor vorm dan ook, ze doen het lekker rustig aan. Daarom ben ik ook trots op ze, ze lopen niet te hard van stapel. En ze doen lekker hun eigen dingetje en het is toch heel leuk dat ze het samen heel erg gezellig hebben en daar ben je als kind ook heel erg blij mee." 

Ook laat de dochter van het bekende stel weten dat ze nooit het gevoel heeft gehad dat haar ouders daadwerkelijk gescheiden waren. "Dat heb ik nooit bij jullie gehad, jullie waren zo close nog steeds, op een gezonde manier. Dat was heel fijn voor ons als kinderen, het is een heel moeilijke tijd maar dat maakt het echt een stuk makkelijker." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marco Borsato heeft grote liefde Leontine terug: 'Het is aan'

Ook Leontine is openhartig over de liefdesverzoening met Marco: "Ik denk dat Marco er niet onder uitkam om erover te praten omdat hij weer aan het zingen en werken is. Maar voor mij hoeft het niet bekend te worden, ik vind dat wij dicht bij onszelf moeten blijven en dat wij gezien worden met ons tweeën, dat is zo. Daar kan iedereen een eigen verhaal van maken."

Overigens is Leontine altijd van Marco blijven houden, ondanks dat de twee vorig jaar uit elkaar gingen: "Dat we van elkaar houden, dat hebben we ook nooit onder stoelen of banken geschoven en dat is ook het mooie. Als de liefde er is dan kan het de ene kant opgaan, maar ook weer de andere kant opgaan. (...) Liefde kan in allerlei vormen zijn en zoals we het nu ervaren, we doen het rustig aan, blijven op ons eigen plekje wonen, maar we zijn nu gelukkig samen en genieten daarvan."

Onlangs waren de tortelduifjes nog samen op vakantie op het Spaanse eiland Ibiza. Beelden van hun romantische reisje zie je in de video hieronder terug. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marco Borsato heeft grote liefde Leontine terug: 'Het is aan'

Verliefde Marco en Leontine Borsato genieten samen op Ibiza

00:49

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!