Beeld © YouTube-kanaal Nick Eshuis

EOTB-ster Dusty: 'Medekandidaten gooiden met eieren op Lesley'

29 juni 2021 16:20

Hij is nog geen kwart eeuw oud, maar deugniet Dusty heeft nu al met meer dan 100 vrouwen het bed gedeeld. Voordat hij de villa van 'Ex on the Beach' betrad stond de teller op 'slechts' 93 bedpartners. Inmiddels is hij daar vér overheen, zo vertelt hij in de auto bij  YouTuber Nick Eshuis - waar hij nog meer spraakmakende bekentenissen doet.

"Shani durfde alleen maar tegen Lesley en Imke"

Met zijn vlotte babbel en vrolijke attitude wist Dusty ieder meisje dat op het strand van Tenerife aanspoelde te versieren. Met zoveel sexy singles op één eiland is het bijna onmogelijk elkaar niet tegen het gespierde lijf te lopen. Toch onthult Dusty dat hij werkelijk geen idee had wie zich allemaal hadden aangemeld voor het hete avontuur. Zelfs in het vliegtuig werd de eerste groep deelnemers nog van elkaar gescheiden.

"Ik zat dus in dat vliegtuig en het was allemaal heel geheimzinnig", vertelt hij over de heenreis. "Ik dacht al: waarom mag ik niets? Maar uiteindelijk bleek dat ik in hetzelfde vliegtuig zat als Danny, alleen hij voorin en ik achterin." Van de productie van het programma kreeg hij te horen dat hij zich gedeinsd moest houden omdat de cameraploeg ook in het vliegtuig zat en die hem nog niet mocht zien. "Achteraf bleek dat dus Danny te zijn."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Shani uit Ex on the Beach zonder haar weten opgegeven

Dusty, die zichzelf ook wel vergelijkt met Harrie of Jorden van het zevende seizoen, doet ook een boekje open over zijn relatie met Imke. Volgens de herrieschopper hebben ze 'altijd al een leuke band gehad'. Eenmaal terug in Nederland heeft hij haar dan ook nog een paar keer opgezocht. En daar bleef het - uiteraard - niet bij. Ze hebben zelfs het beruchte kwartet nog eens dunnetjes overgedaan, alleen niet met Lesley, maar met een vriendin van Imke. 

Dusty vertelt over het 'originele kwartet' dat de kijkers slechts het tipje van de ijsberg hebben gezien. Volgens de realityster is er nog veel meer materiaal dat niet is uitgezonden. "Misschien wel beter, want mensen zijn nu al niet echt te spreken over de beelden."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze drie stelletjes verlieten de Ex On The Beach-villa samen

Die negatieve reacties weerhouden hem er echter niet van nóg een keertje mee te doen aan Ex on the Beach. De playboy heeft dan ook zijn zinnen gezet op een nieuw All Stars-seizoen: "Dan ben je ook met de toppers en weet je dat het gaat knallen." Zijn ex Sem mag dan van hem thuisblijven, die is namelijk nogal een 'meeloper'.

Dusty vertelt: "We zaten een keer in de villa en Stash had ruzie met Lesley, en toen kwam ik beneden en zag ik dat ze allemaal eieren in hun hand hadden. (...) Dus ik pak die eieren af van Sem, maar als Lesley binnen komt lopen gooien Shani en Stash snel al hun eieren op Lesley. Maar wat denk je: allemaal mis!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dusty uit EOTB betrokken bij steekpartij na stapavond

"Dat was echt zielig", verklaart hij. "Want Shani durfde alleen maar tegen Lesley en Imke. Jørney maakte haar wel eens belachelijk aan tafel, maar dan durfde ze niets te zeggen."

Niet alleen Dusty heeft het gehad met Sem, ook zij is helemaal klaar met haar ex. Dat vertelde ze in de online videoserie van RTL Boulevard, Shots Fired.

Shots Fired: Sem had 'geen idee' van aantal bedpartners Dusty

08:37

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!