Kaj Gorgels en Nicolette Kluijver Beeld © ANP

Is dit de eerste deelnemer van Expeditie Robinson 2021?

29 juni 2021 17:58

Het lijkt erop dat de eerste bekende Nederlander die meedoet aan het nieuwe seizoen van 'Expeditie Robinson' bekend is. Al was dat nog niet helemaal de bedoeling... Niels van Baarlen (45), sidekick bij de radioshow 'Veronica Inside', deed de onthulling live in de uitzending en kreeg daarna te horen dat die informatie nog geheim had moeten blijven.

Volgens Niels zou het gaan om Wietze de Jager (32). "Ik hoorde dat collega Wietze de Jager daarin zit", zegt hij in de show, waarop presentator Wilfred Genee verbaasd reageert: "Hè, is dat zo?” Niels stelt vervolgens dat Wietze een stuk magerder is geworden: "Hij zag er zo uitgemergeld uit. Dat is niet als je bij je vrouw thuis hebt gezeten." Volgens collega-sidekick Bas Nijhuis was de radio-dj ook een tijdje offline van social media.

Diezelfde Bas wijst er ook op dat deze informatie éigenlijk nog classified was. Als Niels zich hardop afvraagt of de deelnemers al bekend zijn gemaakt, zegt hij: "Ik zie iedereen nee schudden hier."

Of Wietze daadwerkelijk een van de deelnemers is van het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson, is nog even afwachten. We komen er ongetwijfeld snel genoeg achter, want het 21ste (!) seizoen is vanaf 29 augustus te zien op RTL 4.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Eindelijk: dit is wanneer Expeditie Robinson terugkeert

Onlangs reageerde presentatrice Nicolette Kluijver nog dolblij op het nieuws dat het survivalprogramma terug op de buis komt. Ook lichtte ze een tipje van de sluier op over de kandidaten. Hoewel ze die nog niet bekend mag maken, laat ze alvast weten dat ze 'het heel zwaar krijgen'. Dat belooft wat... Haar hele reactie zie je in de video hieronder. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hoogzwangere Kim heeft jaren last van nawee Expeditie Robinson

Nicolette over Expeditie-kandidaten: 'Ze gaan het zwaar krijgen'

02:07

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!