Monique Westenberg Beeld © ANP

Monique Westenberg in rouw na overlijden dierbare

29 juni 2021 19:31

Monique Westenberg (43) is in rouw na het overlijden van een dierbare familievriend. Dat laat ze weten in een story op haar Instagram.

"Vanaf mijn geboorte was je er. 43 jaar lang jouw humor, liefde, maar ook onuitstaanbare acties"

Bij de post, die hieronder is te zien, schrijft ze: 'Vanaf mijn geboorte was je er. 43 jaar lang jouw humor, liefde, maar ook onuitstaanbare acties. Jij gaf mij de bijnaam Moon en heel veel mooie jeugdherinneringen. Jouw negen levens zijn nu op lieve Frank! Ik ga je missen.' Ook zet ze de hashtag #ynwa erbij, die staat voor het populaire 'voetballied' 'You'll Never Walk Alone'. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monique Westenberg geeft eerste interview na breuk met André

Post Monique Westenberg

Onlangs kwam Monique nog in het nieuws omdat ze het eerste interview had gegeven sinds de break-up met haar ex-vriend André Hazes. In het interview met Talkies Magazine benadrukte Monique dat het interview over háár gaat en niet over haar ex-verloofde. "Want ik vind het heel belangrijk dat de rust en omstandigheden die er nu zijn, dat die zo blijven", aldus Monique.

Maar het ging wel over de gevoelens die ze had tijdens haar relatie met André, met wie ze ook samen een zoontje kreeg. Monique vertelde dat ze de liefde die ze in haar relatie met André had, nog nooit eerder had gevoeld. "In die relatie ging ik voor het eerst ook van mezelf houden." Meer over het interview is hier terug te lezen

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monique Westenberg neemt therapeut van de sterren in de arm

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!