Dinand en Lucy Woesthoff Beeld © ANP

Dinand Woesthoff viert 18e verjaardag van zoon met bijzondere foto's

29 juni 2021 21:24

Proost op Dean Woesthoff, de zoon van Dinand Woesthoff en Guusje Nederhorst. Dean is vandaag 18 jaar geworden en dat mag niemand ontgaan. Daarom wordt de bijzondere mijlpaal niet alleen met familie, maar ook met Instagram gedeeld.

"En ineens was hij een man..."

Het is Dinand die deze morgen aftrapt met een aantal kiekjes van de jarige job door de jaren heen. Voor de Kane-zanger kan het feest niet vroeg genoeg beginnen. 'Deze dag is alles in één', schrijft hij bij de post. 'Laten we er een hele fijne van maken. One for the books. Bijna klaar om uit te vliegen, te gaan en staan. Zullen we eerst dan toch nog maar even een kamer vinden in Utrecht? Trots op je jongen. Nou kom op, we gaan feestvieren!' Hij sluit af met de hashtag: for every end a new beginning.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Familie Woesthoff pakt biezen en gaat emigreren: 'Op naar avontuur!'

Ook Lucy zet de jarige in het zonnetje op social media. 'En ineens was hij een man...', deelt ze bij een aantal kiekjes uit het verleden. 'We houden zoveel van je!'

'Zie en voel de liefde', reageert Anouk Smulders onder de felicitatie. Ook Tanja Jess, Jessie Jazz Vuijk, Evia Hansen en Angela Schijf staan stil bij de mijlpaal.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lucy Woesthoff: 'Wij zijn een gezin met twee moeders'

Ook Babette van Veen heeft een reactie achter gelaten onder het bericht. De actrice zat lange tijd met Guusje in meidentrio Linda, Roos en Jessica. In Goede Tijden, Zomer Tijden vertelt ze waarom zij destijds besloten om de stekker uit de hitformatie te trekken. Ook vertelt ze over haar bijzondere band met Guusje.

Goede Tijden, Zomer Tijden: Babette moest revalideren na ongeluk

12:45

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!