Juryleden America's Got Talent Beeld © NBC / YouTube America's Got Talent

Juryleden America's Got Talent enorm verrast door kledingact

30 juni 2021 15:35

'America's Got Talent' blijft ons maar verbazen. Maar niet alleen de miljoenen kijkers, ook de juryleden worden nog af en toe van hun stoel geblazen met een bijzondere of originele act. Zo was het afgelopen week ook weer raak, toen Léa Kyle (25) het podium opliep en vervolgens iedereen verraste met een iconische 'quick change' act.

En we horen je al denken: 'Dat hebben we toch al 1000 keer gezien', maar Léa tilt het niveau naar een hoger level. In haar act, waarbij ze zo snel mogelijk andere outfits aantrekt, of juist, van haar lichaam aftrekt, volgt de ene verbazing na de andere. In de video hieronder is de spectaculaire act zelf te aanschouwen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Gayste boyband ooit' doet mee aan America's Got Talent

En goed nieuws voor Léa: jurylid en internationaal supermodel Heidi Klum was zó onder de indruk, dat ze op de 'gouden buzzer' sloeg. Hierdoor is de van oorsprong Franse artiest gelijk verzekerd van een plekje in de liveshows. 

Overigens maakt het programma de laatste tijd wel vaker de tongen los. Want ook een boyband, die zichzelf 'de gayste boyband ooit' noemt, zorgde voor een heleboel vermaak. Hun auditie, en de reactie van de jury, zie je hier terug

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Heidi Klum toch weer terug als jurylid America's Got Talent

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!