Billy de Palma in cliffhanger GTST Beeld © Jaap Vrenegoor

Éindelijk meer info over de cliffhanger van GTST

30 juni 2021 15:43

De cliffhanger van 'GTST' is volgende week te zien en belooft zoals vanouds weer voor een hoop opschudding te zorgen in het fictieve soapdorp Meerdijk. En een week voordat het zover is, komt RTL vandaag met nieuwe informatie over wat ons allemaal te wachten staat.

Pas op: dit artikel bevat spoilers over de laatste aflevering van het 31ste seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden

"Hier zit een addertje onder het gras waardoor de spanning flink oploopt"

Deze woensdag heeft RTL in een persbericht laten weten wat ons volgende week allemaal te wachten staat. 'De zomercliff is dit jaar op donderdag 8 juli te zien bij RTL 4, waarin vele verhaallijnen op elk hun eigen manier tot een hoogtepunt zullen komen. Sommige inwoners van Meerdijk worden overvallen door onverwachte gebeurtenissen, waarbij naar de gevolgen slechts te gissen valt, maar de kijker kan zich ook verheugen op verhalen met een feelgood einde', aldus de zender. 

En ook tussen Ludo Sanders (Erik Vogel), Richard van Nooten (Edwin Jonker) en Billy de Palma (Lone van Roosendaal) lijkt een hoogtepunt te komen: 'Ludo krijgt na een lange strijd eindelijk weer zijn veilinghuis in handen, maar hier zit een addertje onder het gras, waardoor de spanning flink oploopt', is er zoals te lezen. 

En, zoals hierboven al kort werd vermeld, breken er voor sommigen voor de verandering 'goede tijden' aan: 'Zo maakt baby Tom het gezin Verduyn – tot hun grote vreugde – eindelijk weer compleet.' 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kersverse GTST-hottie haalde inspiratie uit Joey van Friends

Ook zal vanaf volgende week, 5 juli, een nieuw personage zijn intrede doen in GTST. Zo zal acteur Kiefer Zwart te zien zijn als huisarts Roman van Loon. RTL Boulevard sprak onlangs nog met de acteur over zijn nieuwe avontuur, en zijn hele reactie is in de video hieronder te zien. 

Goede Tijden, Slechte Tijden is van maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL 4 en terug en vooruit te kijken bij Videoland. De cliffhanger, die de zomerstop tot 30 augustus inluidt, is te zien op 8 juli.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meerdijk pas op: Billy bereikt dieptepunt in GTST

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!