Everon Jacksoon Hooi Beeld © EndemolShine

GTST-fans opgelet: serie komt tijdens zomerstop met podcast

30 juni 2021 16:56

We hoeven de komende weken gelukkig niet zónder 'Goede Tijden, Slechte Tijden'-nieuws door te brengen, want de populaire soapserie op RTL4 komt deze zomer met een eigen podcast! Zo kunnen we de zomerstop makkelijk overbruggen, die na de cliffhanger op 8 juli begint.

"voor wie álle 'behind the scenes' info uit Meerdijk wil horen"

Het nieuws maakte RTL vanmiddag bekend in een persbericht: 'Kijkers hoeven GTST deze zomer niet te missen, want voor wie álle behind the scenes info uit Meerdijk wil horen, is vanaf vrijdag 9 juli wekelijks GTST de podcast te beluisteren via de bekende podcast kanalen', valt te lezen in het bericht. 

Ook zijn veel bekende gezichten van de serie te horen in de podcast en schuift elke week een maker aan om te vertellen hoe alles zoal 'werkt' in Meerdijk. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Goede tijden: op deze dag begint het nieuwe seizoen van GTST

De zomerstop, die jaarlijks wordt ingeluid na de bekende cliffhanger, begint dit jaar vanaf 9 juli. Dan is ook de eerste aflevering van de podcast te beluisteren. Eerder deze woensdag werd er ook meer informatie naar buiten gebracht over wat er allemaal gaat gebeuren in de laatste week van het 31ste seizoen. 

'De zomercliff is dit jaar op donderdag 8 juli te zien bij RTL 4, waarin vele verhaallijnen op elk hun eigen manier tot een hoogtepunt zullen komen. Sommige inwoners van Meerdijk worden overvallen door onverwachte gebeurtenissen, waarbij naar de gevolgen slechts te gissen valt, maar de kijker kan zich ook verheugen op verhalen met een feelgood einde', liet RTL weten in een verklaring. Nog meer over de cliff lees je hier terug

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nina en Bing uit GTST vertrekken naar Indonesië

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!