Natasja, Rick en Geraldine Beeld © ANP

Dit zijn de (nieuwe) presentatoren van Five Days Inside

30 juni 2021 18:42

Vanaf dinsdag 31 augustus is het aangrijpende programma 'Five Days Inside' weer te zien bij RTL5. In deze documentaireserie gaan drie presentatoren naar bijzondere plekken in Nederland om daar vijf dagen 'mee te lopen'. En de presentatoren voor het nieuwe seizoen zijn inmiddels ook bekend.

Zo hebben Rick Brandsteder, Natasja Froger en Geraldine Kemper de eer om plekken te bezoeken waar je normaalgesproken niet wordt toegelaten. Overigens blijven de presentatoren, net zoals voorgaande seizoenen, ook slapen op de plek. Overdag worden ze met een cameraploeg gevolgd en worden ze in het diepe gegooid bij de plek waar ze op dat moment verblijven. Dit levert dan ook vaak aangrijpende scènes op. 

In het nieuwe seizoen zullen Rick, Natasja of Geraldine onder meer een bezoekje brengen aan een kinderhospice, een epilepsiecentrum en een booreiland. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Natasja Froger weet niet wat ze meemaakt in Five Days Inside

Geraldine en Rick zijn nieuw te zien in het vierde seizoen en nemen het stokje over van Caroline Tensen en Angela Groothuizen. In eerdere seizoenen brachten de presentatoren onder meer een bezoekje aan een verslavingskliniek, een centrum voor eetstoornissen en een revalidatiekliniek. Het eerste seizoen, dat werd gepresenteerd door Beau van Erven Dorens, werd bekroond met de Gouden Televizier-Ring. 

In de video hieronder is nog eens terug te zien hoe Caroline en Natasja het vorige seizoen beleefden. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Caroline Tensen te zien in heftigste Five Days Inside tot nu toe

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!