Shelly Sterk Beeld © Instagram @shellysterk

Shelly Sterk verhuist hele hebben en houwen naar Spanje: 'Alles is onderweg'

01 juli 2021 11:02

Het is hasta la vista Nederland voor Shelly Sterk (30) en haar gezin. De presentatrice heeft een huis gekocht in het zonnige Spanje. Hoewel de woning een beetje in de categorie 'Kopen Zonder Kijken' valt - er moet nog het nodige verbouwd worden - kan de presentatrice niet wachten zich onder te dompelen in de Spaanse cultuur.

"Had nooit durven dromen dat ik dit ooit zou kunnen zeggen, maar we hebben een huis gekocht in Spanje"

'Had nooit durven dromen dat ik dit ooit zou kunnen zeggen, maar we hebben een huis gekocht in Spanje', zo onthulde Shelly afgelopen week haar 'geheimpje' op Instagram. Hoewel het nieuws voor haar 331k volgers toch een beetje uit de lucht kwam vallen, is de jonge moeder zelf achter de schermen al maanden bezig met haar 'grote droomproject'. 

Zoals op de foto's te zien is moet wel nog het een en ander in het huis aangepakt worden, maar daar kijkt Shelly juist naar uit: 'Alles was zo oud, dat het bijna weer retro-cool is. Maar, wacht maar, je herkent 'm straks niet meer terug!'  

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Volgers Shelly Sterk verklaren haar 'voor gek' na vaccinatie

Gelukkig heeft de presentatrice inmiddels wel genoeg ervaring en vindt ze verbouwen 'geweldig'. 'Dit pareltje kwam op ons pad en na stevig onderhandelen hebben we het kunnen kopen. (...) Besef zeker dat ik me heel gelukkig mag prijzen en dat anderen hier ook van dromen', aldus Shelly.

Hoewel de verbouwing nog volop gaande is, zijn er inmiddels wel zo'n 20.000 dozen onderweg richting Villa Fuerte, zoals Shelly de woning heeft omgedoopt. 'Alles is onderweg! In de giga vrachtwagen onderweg naar Spanje. Was me best een klusje kan ik je vertellen', deelt ze uitgeput bij een foto van de enorme wagen. 'Wat een klus! Mocht je in de buurt van Benitachell wonen en je vervelen, alle hulp is welkom.' Shelly gaat overigens niet emigreren benadrukte ze vandaag nogmaals op Instagram: 'Even voor de zekerheid jongens: ik emigreer helemaal niet, het is een vakantiehuis!'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Shelly Sterk opgelucht na bezoek aan kindertandarts

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!