Prince Charming aflevering 7 Beeld © Videoland

Single mannen opgelet: Prince Charming zoekt nieuwe prins

01 juli 2021 13:24

Goed nieuws voor alle single mannen (die vallen op mannen)! Datingprogramma 'Prince Charming' keert dit najaar terug op Videoland, maar er mist wel nog een belangrijk ingrediënt: de prins op het witte paard.

"Ben jij er van overtuigd dat jij de ultieme prins op het witte paard bent?"

Daarom kun je je vanaf nu opgeven. 'Ben jij er van overtuigd dat jij de ultieme prins op het witte paard bent? Of ken jij iemand die alles op de rit heeft maar nog steeds op zoek is naar ware liefde?' schrijft RTL deze donderdag in een persbericht. Ben jij de opvolger van de Limburgse Marvin, de prins van seizoen 1? Dan kun je je hier opgeven

Wie denkt dat meedoen aan het programma geen reële kans op een relatie biedt, heeft het mis: met tortelduifjes Marvin en Ferdi gaat het namelijk voorspoedig. De mannen wonen samen in Groningen en hebben het zelfs al over trouwen. Het laatste nieuws over de mannen lees je hier terug.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prince Charming adviseert Bachelor Tony: 'Houd een open blik'

Kun je niet wachten tot Prince Charming begint? Dan kun je momenteel je hart ophalen met De Bachelor. Daarin schittert Tony Junior als, jawel, De Bachelor. Vlak voordat de bekende dj naar het buitenland vertrok, kreeg hij advies van voormalig Bachelorette Gaby Blaaser:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zóveel vrouwen meldden zich aan voor De Bachelor Tony Junior

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!