Dirk Kuyt Beeld © ANP

Dirk Kuyt reageert op geruchten over cosmetische ingrepen

1 juli 2021 14:56

Voormalig profvoetballer Dirk Kuyt (40) heeft in weekblad 'Story' gereageerd op de geruchten over een ingreep aan zijn gezicht. Kuyt kwam onlangs in het nieuws vanwege zijn 'veranderde uiterlijk' en de makers van het blad hadden gehoord dat hij een facelift heeft ondergaan. Dirk laat daarom zelf even weten wat 'ie precies wel en niet heeft ondernemen.

"Na de ingreep was mijn gezicht wat opgezwollen"

Dirk valt meteen met de deur in huis, want van het gerucht blijkt niks te kloppen: "Dat is gewoon niet waar. Ik hoor natuurlijk ook wel dat allerlei mensen dat soort dingen roepen, en dan denk ik: laat maar. Inmiddels ben ik wel wat gewend." 

De oud-voetballer heeft echter een ándere ingreep laten doen, verklapt hij. "Wat ik wél heb laten doen is een ooglidcorrectie bij beide ogen. Dat was nodig, want als ik moe was of een wijntje had gedronken, dan ging mijn ooglid hangen. Na de ingreep, was mijn gezicht wat opgezwollen, precies toen ik ook opnamen had voor Ziggo Sport. En ik heb een ander kapsel", verklaart Dirk de herkomst van het facelift-gerucht.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Dirk Kuyt na scheiding alweer van de markt'

Dirk maakte de tongen afgelopen januari behoorlijk los na zijn televisieoptreden als analist bij Ziggo Sport. Kijkers hadden het vooral over zijn uiterlijk. De reacties daarop zijn hier terug te lezen

De laatste tijd staat Dirk weer volop in de schijnwerpers nadat hij vorig jaar aankondigde na 22 jaar te scheiden van zijn vrouw Gertrude. De voetballer stelde destijds in De Telegraaf dat het vuur gedoofd was. "Het is een verdrietige situatie waarin het gezin en ik zitten. Zowel Gertrude als ik moet het uit elkaar gaan verwerken en ik moet zorgen dat het ook voor de kinderen een goede plek gaat krijgen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dirk Kuyt vertelt over moeilijkste dat hij ooit heeft moeten doen

'Gertrude zette alles opzij voor het succes van Dirk Kuyt'

04:54

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!