Bridget Maasland Beeld © Instagram @bridgetmaasland

Nieuwe vriend Bridget Maasland heeft haar ouders al ontmoet

01 juli 2021 17:05

Bridget Maasland (46) is sinds een tijdje tot over haar oren verliefd op Christian, maar ondanks dat Cupido raak heeft geschoten, vindt ze dat hele verliefd zijn maar niets. Zo stelt ze in haar podcast 'Bridget & Friends'. "Ik kan dan zo raar doen."

"Ik vind ook eigenlijk niet dat je daar zo’n ding van hoeft te maken"

Volgens Bridget gaat ze zich 'een beetje gek gedragen' als ze vlinders in haar buik heeft. "Ik herken mezelf dan helemaal niet", vertelt ze in de podcast. "Ik vind het niet de leukste kant van mezelf." De presentatrice vertelt dat ze zich soms letterlijk kan verliezen in de ander: "Ik kan dan als een kameleon veranderen in wat ik denk dat de ander dan wil van mij. En dan denk ik: hè, bah! Dat is helemaal niet leuk, want ik ben als mezelf veel leuker."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bridget Maasland stelt vriend Christian voor op social media

Al ligt het er wel aan op wie ze een crush heeft. "Misschien wel omdat de vorige verliefdheid nogal een fiasco was, waar iedereen zich lekker tegenaan heeft bemoeid", zegt ze, doelend op haar relatie met André Hazes. "Dus misschien heb ik daar wel iets van geleerd. Ik ga er nu minder head over heels in en probeer het wel een beetje te temperen."

Toch heeft de nieuwe lover van Bridge inmiddels al wel haar ouders ontmoet. "Mijn moeder stond in een keer in mijn huis toen hij er ook was", zo legt het gezicht van RTL Boulevard uit. "Mijn vader ook trouwens, maar dat was helemaal niet zo bewust. Ik vind ook eigenlijk niet dat je daar zo’n ding van hoeft te maken."

Bridgets nieuwe vlam is overigens, in tegenstelling tot wat boze tongen beweerden, geen armoedzaaier:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Make-uploze Bridget Maasland deelt 'net uit bed-look'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!