Amber Heard Beeld © ANP foto

Amber Heard verrast volgers met moederschap: ‘Dit is het begin van de rest van mijn leven’

01 juli 2021 23:22

Amber Heard (35) heeft vandaag op Instagram laten weten dat haar grootste wens is uitgekomen: ze is namelijk moeder geworden van een meisje met de naam Oonagh Paige. Het kind is ter wereld gekomen via een draagmoeder.

"Ik wilde het allemaal onder mijn eigen voorwaarden doen”

Het nieuws komt als een verrassing voor haar volgers. Amber heeft het namelijk nooit over een kinderwens gehad. Ook is het niet duidelijk of ze het kind gaat opvoeden met haar vriendin Bianca Butti. Amber laat in haar Instagrampost weten dat haar dochtertje al op 8 april is geboren. ‘Vier jaar geleden besloot ik dat ik een kindje wilde’, zo schrijft de 35-jarige actrice onder de foto. ‘Ik wilde het allemaal onder mijn eigen voorwaarden doen. Ik weet dat veel mensen het nog steeds als iets extreems beschouwen om zoiets op deze manier te doen.’

Amber hoopt dat het moederschap normaler wordt. ‘Mijn privéleven gaat niemand wat aan, maar ik weet ook dat mijn werk als actrice mij ertoe dwingt dit toch zelf te vertellen’, sluit ze haar bericht af. ‘Dit is het begin van de rest van mijn leven.’ Een bron laat aan Page Six weten dat het meisje vernoemd is naar de overleden moeder van Amber. ‘Oonagh is absoluut prachtig, en Amber is dolgelukkig. Ze wist altijd al dat ze moeder wilde worden, dit is haar grootste wens die uitkomt. Ze is de geweldige vrouw die heeft geholpen om Oonagh in haar leven te brengen zo dankbaar’, aldus de bron.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Amber Heard 'zeker niet verbaasd' met uitspraak zaak Johnny Depp

Amber was van 2015 tot 2017 getrouwd met acteur Johnny Depp (58), maar hun huwelijk eindigde uiteindelijk in een rechtszaak, omdat de twee elkaar beschuldigden van mishandeling. Zowel Amber als Johnny hebben tot nu toe altijd ontkend dat ze losse handjes hebben. De acteur sleepte zijn ex voor de rechter, waarna zij hem ook aanklaagde. Deze zaak stond gepland voor mei, maar is onlangs verplaatst naar april 2022.

Het imago van Amber heeft een flinke deuk opgelopen na de rechtszaak tegen Johnny:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Elon Musk ontkent: 'Had geen affaire met Amber Heard'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!