Cilian uit De Bachelor: 'Te snel de diepte in gegaan'

03 juli 2021 15:58

In de derde aflevering van 'De Bachelor' kregen Cilian en Rozemarijn geen roos. Cilian had tijdens een date vlak voor de rozenceremonie nog de kans om indruk te maken op Tony Junior (31), maar dat mocht niet baten. Zelf noemt ze de date 'niet best'.

"Dat vond Tony niet prettig"

In gesprek met Grazia blikt Cilian terug op haar tijd in Kroatië, en dan met name de date met Tony. "Kort samengevat: het was geen negen", zegt ze erover. "Ik ben veel te snel de diepte in gegaan en dat vond Tony niet prettig. Dat merkte ik aan alles. Ik had eigenlijk een soort chit chatje met hem moeten voeren en hem meer de ruimte moeten geven om mij vragen te stellen, maar ik was best zenuwachtig."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Waarom Maxime in de Bachelor-villa wél vertelde over de kus met Tony

Cilian voelde voor de ceremonie al dat de kans groot was dat ze naar huis gestuurd zou worden. "Ik heb er absoluut vrede mee dat ik naar huis moest. Als ik iets heb geleerd is dat wel dat je geen verwachtingen moet hebben. Toch had ik verwacht dat er wel een beetje een vonk tussen mij en Tony zou zijn, maar die was er niet. Het is natuurlijk ook een gevoelskwestie en zoiets kun je niet sturen. Op papier zouden we een match kunnen zijn, maar het vonkje was er niet en dan houdt het op. Ik kreeg geen kriebels van hem."

Vlak voor Tony naar Kroatië vertrok, vroeg hij zijn ex-vriendin Maan om advies. Wat zij te zeggen had, zie je in de video hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Eerste kus De Bachelor is een feit: 'Wilde d'r proeven'

De Bachelor zie je iedere donderdag, exclusief op Videoland.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!