Marieke Elsinga Beeld © ANP

Marieke Elsinga tast in het duister tijdens weekendje weg

04 juli 2021 14:50

Denk je even ontspannen op vakantie te gaan, word je overvallen door heftig noodweer. Precies dat is wat Marieke Elsinga (34) zojuist is overkomen. De radio-dj is dit weekend lekker in Antwerpen - alhoewel, laat dat 'lekker' maar zitten. In België is namelijk zondag code geel afgeven.

"De apocalyps is begonnen"

Het KNMI kondigde zondag code geel af voor heel België en verwacht in veel streken onweersbuien. Lokaal kan er veel neerslag verwacht worden en hagel is daarbij niet uitgesloten. Ook in Antwerpen, waar Marieke is, komt het met bakken uit de hemel.

"De apocalyps is begonnen", vertelt het gezicht van RTL Boulevard via Instagram Stories na het delen van de weersverwachting. "Het regent hier al heel lang en heel hard, en nu is ook de stroom uitgevallen bij het restaurantje waar we zitten." Maar Marieke is niet voor één gat te vangen: "Gelukkig hebben we kaarsen!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marieke Elsinga geconfronteerd met stemdubbelganger: 'Bizar'

Eerder vandaag kondigde de organisatie van het Belgische festival Werchter Parklife al aan het concert van Ronnie Flex en Lil' Kleine, dat gepland stond voor zondagmiddag, uit te stellen vanwege de verwachte neerslag. 

Het concert van Ronnie Flex & The Fam en Lil' Kleine wordt verplaatst naar een nieuwe datum. Alle tickets blijven geldig voor het nieuwe concert. Werchter Parklife laat het concert van Black Box Revelation en Equal Idiots later op de zondagavond wel doorgaan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marieke Elsinga stond door vorige baan 'jankend onder de douche'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!