Shawn Mendes en Camila Cabello Beeld © ANP

Camila Cabello en Shawn Mendes vieren zoenend jubileum

05 juli 2021 02:13

Tijdens hun vakantie in het Caribisch gebied hebben Camila Cabello (24) en Shawn Mendes (22) gevierd dat ze twee jaar samen zijn. Het stel toonde hun liefde op sociale media en feliciteerde elkaar met deze mijlpaal. 'Happy anniversary schatje', schrijft Shawn bij een kiekje waarop de twee innig zoenend te zien zijn. Camila plaatste vier foto's van hen samen, met daarbij de tekst: 'Gefeliciteerd Kuko. Op naar nog meer geluk, vriendschap en liefde.'

"Ik weet niet waarom, maar ik weet gewoon dat zij mijn 'persoon' is"

De tortelduifjes kregen een maand nadat hun tweede samenwerking, het voor een Grammy Award genomineerde nummer 'Señorita', iets met elkaar. In eerste instantie werd er gedacht dat het om een pr-stunt ging, om hun single te promoten maar niets bleek minder waar. Shawn en Camila werden razend verliefd en adopteerden in november zelfs een puppy, die ze Tarzan noemden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Shawn Mendes kan weer lekker slapen: gestolen auto teruggevonden

'Ik weet niet waarom, maar ik weet gewoon dat zij mijn 'persoon' is. De persoon die mijn beste vriend is en onvoorwaardelijk liefde geeft. Ze is simpelweg fantastisch en het leven met haar is een groot feest', liet Shawn zich eerder al eens ontvallen tijdens een interview.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Inbrekers stelen Mercedes van Shawn Mendes

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!