Gwen Stefani en Blake Shelton Beeld © ANP

'Gwen Stefani en Blake Shelton in het geheim getrouwd'

5 juli 2021 04:56

De geruchten gingen al rond, maar volgens 'Page Six' is er geen twijfel meer over mogelijk: Gwen Stefani (51) en Blake Shelton (45) zouden elkaar zaterdag het ja-woord hebben gegeven op Blakes ranch in Oklahoma. De krant toont foto's van het terrein die gemaakt zijn vanuit een helikopter en daarop is onder meer de kapel te zien die Shelton speciaal liet bouwen om daar met Stefani te trouwen.

Ook Gwens ouders Dennis Stefani en Patty Flynn werden gespot, evenals een aantal andere gasten en muzikanten, die tezamen naar het huwelijk werden gebracht.

Eerder werd al bekend dat Gwen en Blake een huwelijksvergunning voor de staat Oklahoma hadden aangevraagd, iets wat bevestigd werd door een medewerker van de afdeling burgerzaken van Johnston County.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gwen Stefani en Blake Shelton stappen dit weekend in het huwelijksbootje

De muzikanten leerden elkaar kennen toen ze in 2015 allebei coach waren in de Amerikaanse versie van talentenjacht The Voice. Dat jaar scheidden ze beiden van hun toenmalige wederhelften, Miranda Lambert en Gavin Rossdale. Blake vroeg Stefani afgelopen oktober ten huwelijk. De drie zoons van Stefani en Rossdale, Kingston (15), Zuma (12) en Apollo (7) zouden aanwezig zijn geweest bij de bruiloft dit weekend.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijk en vergelijk: zoon Gwen Stefani is kopie van zijn vader

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!