Ellemieke Vermolen en Jan Smit Beeld © ANP

Wist jij dat déze BN'ers ooit een relatie met elkaar hadden?

17 juli 2021 13:58

We weten haast niet beter dan dat Jan Smit (35) al jaren gelukkig getrouwd is met zijn grote liefde Liza, maar weet jij (nog) dat hij in een ver verleden ook een relatie heeft gehad met presentatrice Ellemieke Vermolen (44)? En zo zijn er nog wel wat BN’ers waarvan je niet zo snel zou verwachten dat ze ooit een setje waren…

"Toen ben ik vijf jaar volledig losgeslagen. Seks, drugs en rock-’n-roll"

William Rutten en Nance

Topfotograaf William Rutten (51) is inmiddels al jaren gelukkig getrouwd met zijn vrouw Sarah, met wie hij twee jonge kinderen heeft. Wat veel mensen echter niet weten, is dat hij ook nog een tijdje getrouwd was met presentatrice Nance Coolen (47). De fotograaf stapte op zijn 25ste met Nance in het huwelijksbootje, maar het huwelijk hield niet lang stand: na vijf jaar gingen de twee uit elkaar. In een interview met Beau Monde vertelde William onlangs nog over de periode na hun scheiding. Volgens William had Nance veel aandacht nodig, iets wat hij haar destijds niet kon geven, omdat hij het hartstikke druk met zijn werk had. ‘Toen dat huwelijk na vijf jaar klapte, merkte ik dat ik eigenlijk mijn hele jeugd had overgeslagen. Toen ben ik vijf jaar volledig losgeslagen. Seks, drugs en rock-’n-roll. Het kon niet op. Dat zie ik als mijn diepste dal, omdat ik mezelf toen wel ben tegengekomen. Tegelijk was het iets wat er gewoon nog even uit moest’, aldus William.

Jort Kelder en Georgina Verbaan

Als er iemand is die niet echt geluk heeft op het gebied van de liefde, dan is het Jort Kelder (56) wel. Zijn relatie met actrice Georgina Verbaan (41) is daar een voorbeeld van. De presentator was een tijdje dolgelukkig met haar, maar de relatie ging uiteindelijk op een nogal pijnlijke manier uit. Georgina werd namelijk stiekem gefilmd terwijl ze met collega-presentator Pieter van der Wielen hevig stond te zoenen in een café. De beelden hiervan werden uiteindelijk ook op televisie uitgezonden. Jort en Georgina hebben nog wel geprobeerd om hun hierna relatie te redden, maar dat is helaas niet gelukt.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Georgina Verbaan werd voor oma-rol gevraagd op 40e: 'Zeer tevreden'

Baas B en Yolanthe

Het is dat Baas B (39) onlangs in een interview met Nieuwe Revu terugblikte op zijn relatie met Yolanthe Cabau (36), want anders waren we vergeten dat de twee ooit een setje waren. Baas B - echte naam: Bart Zeilstra - leerde Yolanthe kennen in een periode dat het niet zo lekker met hem ging, wat volgens hem meteen de reden was dat de relatie uiteindelijk niet langer dan een half jaar duurde. "Ik leerde in die periode ook iemand kennen op wie ik heel erg verliefd was, wat aan de ene kant heel mooi was, maar ik hing tegelijkertijd al mijn geluk eraan op. Dat was niet zo handig voor de balans in de relatie.’ Na de relatiebreuk ging het niet goed met de rapper. ‘Toen dat ook wegviel, was het gat nog groter. Ik weet niet zoveel meer van die tijd eigenlijk. Achteraf had ik wat actiever met mezelf aan de slag moeten gaan, in de zin van met een psycholoog praten over mijn problemen. Maar ik heb gewoon mijn verstand op nul gezet en ben doorgegaan."

Jan Smit en Ellemieke Vermolen

Jan Smit (35) is al bijna 10 jaar gelukkig getrouwd met zijn vrouw Liza en daarvoor had hij natuurlijk een relatie met Yolanthe. Maar nog dáárvoor was hij een tijdje met presentatrice Ellemieke Vermolen (44). De twee hadden in 2006 zo’n twee maanden een relatie, maar moesten die afbreken omdat ze vanwege drukke agenda’s te weinig tijd voor elkaar hadden. Ellemieke liet destijds weten er kapot van te zijn. ‘Liefde maakt blind. We zijn er gewoon hoteldebotel ingestapt en we zouden wel zien. Nu zien we dus dat het niet werkte tussen ons. We zien allebei nog in de bloei van ons leven. We moeten genieten en dan zien we wel wat de toekomst brengt’, zo liet ze in een persbericht weten. Pijnlijk genoeg kwam er daarna een dame voor wie Jan Smit wél genoeg tijd bleek te hebben, namelijk Yolanthe Cabau. Ellemieke werkte destijds bij Shownieuws en moest tijdens een uitzending het nieuws bekend maken.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ellemieke Vermolen verrast door billen op cover

Ron Brandsteder en Patty Brard

We gaan even een stukje terug in de tijd, naar de jaren 70. In 1979 stapten Ron Brandsteder (71) en Patty Brard (66) met elkaar in het huwelijksbootje. Heel lang duurde het huwelijk niet, want na een jaar gingen de twee al uit elkaar. Volgens Patty kwam ze op een dag iets eerder thuis dan gepland en trof ze Ron met een andere vrouw in bed aan. Patty was zó kwaad dat ze een steen door het raam gooide. Overigens was ze zelf niet heel verrast dat het huwelijk al zo snel strandde. "Op onze trouwdag wist ik eigenlijk al dat ik een vergissing maakte.. We zijn te impulsief geweest!" Ze deed haar bruidsjapon snel de deur uit. "ik hechtte er geen emotionele waarde meer aan. Fong Leng was een van de topcouturiers van ons land, en de prijzen van haar creaties waren niet kinderachtig. Maar de trouwjurk belandde bij het vuilnis!" zo zei ze ooit.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patty Brard deelt bijzondere herinnering aan overleden moeder Gerda

Kim Kötter en Mark van Eeuwen

We kennen acteur Mark van Eeuwen (44) nog van Goede Tijden, Slechte Tijden, waar hij de rol van Jack van Houten op zich nam. Vandaag de dag werkt hij vooral achter de schermen, maar in 2011 stond hij middenin de spotlights toen hij een relatie kreeg met model en voormalig Miss Universe Nederland Kim Kötter (38 jaar). De twee gingen al na een paar maanden uit elkaar, omdat ze volgens Mark allebei toch wel erg gek waren op hun vrijgezellenbestaan. "We komen allebei net uit een relatie en vinden het ook wel even fijn om vrijgezel te zijn", zo liet hij destijds weten.

Loretta Schrijver en Jeroen Pauw

Twee mensen die je misschien ook niet zo snel bij elkaar had verwacht zijn Loretta Schrijver (65 jaar) en Jeroen Pauw (60 jaar). De twee begonnen hun carrière ooit als piepjonge presentatoren van het journaal en werden verliefd op elkaar. "Jeroen en ik hadden een relatie toen we bij de Wereldomroep werkten, we waren dertig. Ik dacht net dat ik het voor elkaar had en weg was 'ie. Bij het RTL Nieuws kwamen we elkaar weer tegen. Ik was ongelukkig dat het uit was, maar ik had tenminste nog iets van hem", aldus Loretta.

Jeroen liet een tijdje geleden nog weten dat hij het erg moeilijk heeft de coronamaatregelen:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!