Beeld © Tom Dymond/Netflix

Hoe gaat het nu met de koppels van Too Hot To Handle seizoen 2?

05 juli 2021 17:31

Na een zinderend tweede seizoen van de Netflix-hitshow 'Too Hot To Handle' wil menig fan maar één ding weten: wie zijn er nog samen na het liefdesavontuur? De kandidaten laten het nu zelf weten.

Pas op: dit artikel bevat spoilers over het tweede seizoen van Too Hot To Handle. 

"We praten iedere dag met elkaar"

Tienduizenden dollars werden abrupt uit de pot gehaald door ontelbaar veel zoenen, een hoop gevrij en zelfs een potje seks in de gedeelde slaapkamer. Toch kunnen de meeste deelnemers aan het einde van Too Hot To Handle met trots zeggen dat ze een ander, beter mens zijn geworden door het experiment. Terwijl het geld ongetwijfeld nog maar net op de Franse bankrekening van winnaar Marvin is bijgeschreven, is de grotere vraag of hij nog steeds met Melinda is. En hoe zit het met Emily en Cam? De koppels geven antwoord in een video op Instagram.

Zijn Emily en Cam nog samen?

Emily, het model uit Londen, en Cam, de zelfbenoemde nerd uit Wales, zijn ongetwijfeld de twee grootste boeven in de Too Hot To Handle-villa. De Britse levensgenieters konden de eerste week hun handen onmogelijk van elkaar af houden, maar na het verspillen van 3000 dollar per kus en nóg meer geld voor handwerk onder de lakens besloten ze om er echt voor te gaan.

En met succes, want Emily laat weten dat ze nog steeds gelukkig is met haar inmiddels getemde maar notoire playboy. Ook Cam deelt twee lieve foto's om hun relatie Instagram-official te maken. In de Instagram video hierboven laten de tortelduifjes zelfs weten dat ze al samenwonen en dromen van hun toekomst samen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Twee (!) extra seizoenen van Too Hot To Handle aangekondigd

Hoe gaat het met Melinda en Marvin?

Wie alle afleveringen van het tweede seizoen heeft gezien, is het er vast mee eens dat Melinda en Marvin van alle koppels de meeste obstakels hebben overwonnen. Niemand speelde zoveel jaloersmakende spelletjes met elkaar om vervolgens 20.000 dollar te verliezen na een potje goedmaakseks. Marvin nam zelfs het prijzengeld van 55.000 dollar mee naar huis, nadat de andere kandidaten hem tot winnaar van het programma benoemden. Maar hoe staat het ervoor met hun relatie?

Met Marvin in Parijs en Melinda in New York is de afstand tussen hen groot en op hun Instagram-accounts is geen enkele foto van hen samen te bekennen. Dat is ook niet zo gek, want ze noemen hun relatie op dit moment 'ingewikkeld'. Hoewel ze elkaar iedere dag via de telefoon spraken, begonnen ze ook al snel ruzie met elkaar te maken. Dat zou alles te maken hebben met het moeilijke temperament van Marvin. Bovendien is het voor het stel moeilijk om naar elkaar toe te gaan door het coronavirus. Wordt vervolgd...? 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Too Hot To Handle-babe Chloe in nieuw seizoen The Circle

Robert en Christina hebben een relatie

De grootste verrassing komt uit een onverwachte hoek. Niemand minder dan de Portugese mannenverslinder Christina heeft op dit moment maar oog voor één man: Robert. Dus ze loog toch niet toen ze tijdens de opnames zei dat ze op een goede manier helemaal gek van hem werd. Ze vertellen dat ze er een lange-afstandsrelatie op nahouden. "Onze communicatie is goed. We praten iedere dag met elkaar", aldus Christina. 

De hele reünie bekijk je in de video hieronder. 

Het tweede seizoen van Too Hot To Handle staat nu op Netflix. Voor wie niet kan wachten op meer seizoenen: Netflix heeft beloofd om er in ieder geval nog twee te maken. Nog even geduld, dus. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!