Romee Strijd Beeld © ANP

Schrik voor Romee Strijd: 'Baby Mint met zuurstofmasker in ambulance'

5 juli 2021 18:42

Romee Strijd (25) en Laurens van Leeuwen (29) kregen vorige week donderdag de schrik van hun leven. Hun dochtertje Mint moest namelijk met spoed opgenomen worden in het ziekenhuis. Er kwam zelfs een ambulance aan te pas. Dat schrijft Romee in haar Instagram Stories.

"Ik was compleet in shock"

Vorige week was Romee in Monaco voor werk, wat ze al lastig vond omdat het pas de tweede keer was dat ze op reis ging zonder Romee. Die donderdagavond veranderde in een nachtmerrie, toen Romee werd gebeld met het nieuws dat de zeven maanden oude Mint in de ambulance lag, aan een zuurstofmasker. 'Laurens was bij haar', schrijft Romee. 'Ik was compleet in shock en boekte zo snel mogelijk een vlucht terug naar Nederland.'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Romee Strijd overladen met complimenten na 'eerlijke foto' van lichaam ná de bevalling

Toen Romee weer landde in Nederland, ging ze meteen naar het ziekenhuis. 'Daar bleven we vier dagen.' Daar bleek dat Mint het respiratoir syncytieel virus onder de leden had. Een virus dat verkoudheid veroorzaakt, maar bij jonge kinderen op de luchtwegen kan slaan. Voor Romee en Laurens was het ontzettend lastig om hun dochtertje zo te zien. 'Maar ze is zo sterk', schrijft het model. Inmiddels is het gezinnetje weer op weg naar huis waar ze even goed gaan uitrusten van de schrik.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Romee Strijd deelt 'eerlijke foto' met kolfapparaat: 'Mom life op set'

Romee vindt het moederschap, logischerwijs, soms knap lastig. In de video hieronder vertelt ze daar openhartig over.

Romee Strijd vindt moederschap soms knap lastig

01:38

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!