Beeld © Instagram @mrskeizer

Dochter Simon en Annemarie Keizer heeft babynaam al bedacht

05 juli 2021 21:33

Niet alleen Simon (37) en Annemarie Keizer (37) kijken uit naar de komst van hun tweede kind, ook dochter Kiki lijkt niet te kunnen wachten. Zo is de kleine meid al druk bezig met de naam van haar toekomstige broer of zus.

"Kiki heeft een aantal goeie suggesties voor ons"

Het is nog maar de vraag hoeveel inspraak Kiki heeft als het aankomt op de naam van de spruit. Annemarie oppert al sarcastisch op Instagram dat ze zich over de babynaam in ieder geval geen zorgen hoeft te maken. Voldoende keus uit de selectie van haar dochter, namelijk. 'Kiki heeft een aantal goeie suggesties voor ons:

Loeffie, Rugtas, Sinterklaas, Poekie, Assepoester

Die laatste is wel echt voor een meisje en de overige unisex.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Simon en Annemarie vertellen dochter Kiki dat ze grote zus wordt

Op 14 juni maken Simon en Annemarie wereldkundig dat er gezinsuitbreiding op komst is. Het Volendamse koppel kan hun geluk niet op. 'Onbeschrijfelijk gelukkig en dankbaar', schreef Annemarie destijds. Het koppel vertelde vorig jaar nog in hun eigen podcast Ik & Simon openhartig over hun toekomst. Zo kregen de twee vaak de vraag of ze nog een tweede kindje zouden willen. “Het kan veel pijn doen bij mensen. Het kan een heel pijnlijke vraag zijn”, zei Annemarie daar toen over.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Simon openhartig over gezinsuitbreiding: 'Alle geluk voelbaar'

RTL Boulevard sprak met Simon over de komst van een tweede kindje in hun gezin. Wat de zanger daarover te zeggen heeft, zie je hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!