Gwen Stefani en Blake Shelton Beeld © ANP

Zoet: Gwen Stefani bevestigt huwelijk, deelt prachtige foto's

6 juli 2021 02:31

Nadat diverse Amerikaanse media eerder al meldden 'zeker te weten' dat Gwen Stefani (51) afgelopen zaterdag in het huwelijksbootje is gestapt met Blake Shelton (45), heeft de zangeres nu zelf laten weten dat dat inderdaad klopt. Gwen postte een aantal prachtige huwelijksfoto's en een filmpje op sociale media, met daarbij de datum 3 juli en de tekst: 'Dromen komt echt uit! Ik houd van je Blake!'

"Dromen komt echt uit! Ik houd van je Blake!"

Gwen en Blake trouwden op Sheltons ranch in Oklahoma, in een kapel die de zanger speciaal liet bouwen voor zijn huwelijk met de zangeres. Het was een intieme ceremonie, waarbij familie en een aantal vrienden aanwezig waren. Op het terrein heeft Blake ook een spiksplinternieuw huis laten bouwen waarin de 'newlyweds' kunnen gaan wonen als ze niet in Los Angeles zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Gwen Stefani en Blake Shelton in het geheim getrouwd'

De muzikanten leerden elkaar kennen toen ze in 2015 allebei coach waren in de Amerikaanse versie van talentenjacht The Voice. Dat jaar scheidden ze beiden van hun toenmalige wederhelften, Miranda Lambert en Gavin Rossdale. Blake vroeg Gwen afgelopen oktober ten huwelijk.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gwen Stefani en Blake Shelton stappen dit weekend in het huwelijksbootje

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!