Gordon Ramsay Beeld © ANP

Tv-kok Gordon Ramsay heeft huwelijksdag bruidspaar verpest

06 juli 2021 06:31

Volgens een pasgetrouwd stel uit het Verenigd Koninkrijk is televisiekok Gordon Ramsay (54) er de reden van dat hun huwelijksdag compleet in de soep gelopen is. Charlie Willis (35) en zijn bruid Laura (29) stonden perplex toen Gordon met een televisiecrew opnames ging maken op het strand waar zij elkaar het ja-woord gingen geven. "We voelden ons figuranten op ons eigen huwelijk," aldus Charlie in een gesprek met 'The Sun'.

"We voelden ons echt in ons hemd gezet"

Het stel had lang gespaard om 2100 euro uit te kunnen geven aan het eten voor hun gasten tijdens de bruiloft, maar omdat Gordon opnames kwam maken voor zijn show Future Food Stars nam hij de keuken over. Hierdoor kregen de gasten niet het door het Lusty Glaze Beach resort in Cornwall beloofde eten. "Het was een regelrechte ramp. We hadden hier allebei zo hard voor gewerkt en dan krijg je dit. We voelden ons echt in ons hemd gezet."

Sharon Powers, de uitvoerend producent van het programma, bood het paar haar excuses aan en vergoedde bovendien alle kosten om hen tegemoet te komen. "Ik vind het vreselijk dat we jullie grote dag verpest hebben en ik kan jullie verzekeren dat dit nooit de bedoeling is geweest. Door de kosten op ons te nemen hopen we het goed te maken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dochter Gordon Ramsay: 'Ben twee keer seksueel misbruikt'

Volgens het resort waar het huwelijk en de opnames plaatsvonden is er echter nooit sprake geweest van exclusiviteit van het strand. De woordvoerder van Gordon sluit zich daarbij aan. "Ze moeten nu ophouden met zeuren, want ze hadden het stuk strand niet afgehuurd. Het productieteam van Gordon had ook een reservering voor die dag, net zoals er nog meer huwelijken plaatsvonden. Bovendien is hun rekening door ons betaald, dus wij zijn er wel klaar mee nu. En op het moment zelf vond het paar het heel interessant om met Gordon te kletsen, die hen zelfs uitgebreid feliciteerde. En ook hun gasten vonden het maar wat mooi om in beeld te komen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gordon Ramsay doneerde aan overleden MasterChef Junior-kindje

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!