Edwin Jonker Beeld © ANP

Edwin Jonker en Soy Kroon in nieuwe musical

6 juli 2021 08:00

Soy Kroon (26) en Edwin Jonker (44) gaan een rol spelen in de nieuwe voorstelling 'ONE de Musical'. Ook Peter Lusse (62) en Nienke Latten behoren tot de cast.

"Ik heb nooit onder stoelen of banken gestoken dat ik weer graag in een musical zou willen spelen"

Voor Peter Lusse, die de laatste jaren operavoorstellingen maakte, is het een comeback in de musicalwereld. "Ik heb nooit onder stoelen of banken gestoken dat ik weer graag in een musical zou willen spelen", laat Peter weten. "Dat ik in deze show mag spelen, naast al die andere talentvolle mensen, is geweldig."

Nienke verruilt na haar Duitse hoofdrol van prinses Jasmine in de musical Aladdin het buurland weer voor een voorstelling van Nederlandse bodem. "Duitsland was een waanzinnig avontuur, maar speciaal voor ONE kies ik voor Nederland", vertelt ze.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Holly Mae Brood open over seksleven met Soy Kroon

De voorstelling van musicalproducent en schrijver Roel Pieters vertelt het verhaal van Mira, dochter van koning Cheops in het oude Egypte. Zij wordt verliefd op arbeider Amon die bouwt aan de wereldberoemde piramide van Mira's vader. Componist Edwin Schimscheimer en musicaldirector en arrangeur Marco Kuypers zijn verantwoordelijk voor de muziek.

Op 28 november gaat ONE de Musical in Studio's Aalsmeer in première.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Soy Kroon te zien als presentator kindershow

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!