Claudia de Breij Beeld © ANP

Claudia de Breij emotioneel na plots overlijden geliefde tante

06 juli 2021 11:19

Cabaretière Claudia de Breij (46) heeft in de 'VARAgids' onthuld dat haar tante onlangs plotseling is overleden. 'Dag lieve tante. See you on the other side', schrijft ze bij een post op social media waarin ze haar column in het blad deelt.

"Gewoon, omdat je goed bent zoals je bent"

In haar stuk is ze zeer openhartig over haar geliefde tante Joke. Zo schrijft ze onder meer: 'Tot haar laatste dagen zat ze, doodziek maar met haar haar in model zoals het de professionele kapster die ze was betaamt, keurig aangekleed alsof ze naar een verjaardag moest, op de bank.' 

Claudia vertelt ook dat haar tante altijd voor haar klaarstond. Of het nou als kind was, toen ze door boerenjongens achterna werd gezeten op het schoolplein, of tijdens haar coming-out. Zo ging ze met Claudia koffiedrinken in een homocafé: 'Gewoon, omdat je goed bent zoals je bent', gaf ze haar nichtje mee. 

De hele column in VARAgids is hieronder te lezen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Claudia de Breij krijgt koninklijke onderscheiding: 'Totaal verrast'

Claudia kwam ruim twee maanden geleden nog volop in het nieuws omdat ze werd verrast met een koninklijke onderscheiding. Aan RTL Boulevard liet ze weten dat ze met een list naar het stadhuis van Utrecht werd gelokt. In de video hieronder zie je er meer over. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Claudia de Breij keert in november terug op de planken

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!