Raina Jim Love Island Beeld © Instagram @rainasyirg

Raina van Love Island geeft meer duidelijkheid over haar relatie met Jim

6 juli 2021 19:59

Met de finale binnen handbereik moesten Jim en Raina helaas nét voor de eindstreep afscheid nemen van 'Love Island'. Dat ze de finale niet hebben bereikt heeft echter geen afbreuk gedaan aan hun liefde voor elkaar. Of ze al Insta-official zijn? Raina legt via haar stories het een en ander uit.

"Hier in Nederland moet je elkaar toch leren kennen"

Hoewel de bombshell dinsdag nog aangaf 'zekers te weten' nog met Jim te zijn, hebben ze besloten er geen label aan te hangen. 'Jim en ik hebben geen relatie', laat Raina weten tijdens een vragenrondje op Instagram. 'Maar vriendschap is het ook niet. We staan allebei niet open voor anderen.' Wel zijn de tortelduifjes, die constant op elkaars Instagram worden gespot, met elkaar aan het daten.

Raina vertelt: 'Je zit daar (in Love Island red.) toch in een bubbel en hier in Nederland moet je elkaar toch leren kennen. Het is heel anders, dus vandaar dat we het hier 'opnieuw' gaan proberen'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nina overwoog Love Island vroegtijdig te verlaten: 'Wilde niets forceren'

Job en Esmee wisten het wél tot het laatste moment vol te houden en werden door de kijkers gekroond tot absolute winnaars. RTL Boulevard sprak direct na de finale met de tortelduifjes over hun avontuur, de liefde en de toekomst. 

Love Check-up: Job en Esmee hebben grote plannen voor toekomst

09:59
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island-liefjes Donny en Rowenna zetten volgende stap in Nederland

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!