Angelina Jolie en Brad Pitt Beeld © ANP

Angelina Jolie wil na scheiding met Brad af van wijngaard

8 juli 2021 05:31

Angelina Jolie (46) heeft een rechter gevraagd maatregelen te nemen zodat ze haar aandeel in de wijngaard in Frankrijk die ze samen met ex-man Brad Pitt (57) runde kan verkopen. Volgens 'E!' schrijft ze in de rechtbankdocumenten dat de twee er onderling niet uit zijn gekomen.

De scheiding van Angelina en Brad in 2016 'heeft hun vermogen om samen te werken als zakenpartners aangetast', schrijven de advocaten van de actrice. Ze zou twee jaar lang hebben geprobeerd haar aandeel aan Brad te verkopen, maar de twee werden het niet eens over de prijs en voorwaarden. Nu ze een partij heeft gevonden die haar deel van Chateau Miraval wil overnemen, wil Angelina dat een restrictie die in werking trad bij hun scheiding wordt opgeheven zodat ze de BV kan verkopen die haar deel van wijngaard in handen had.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Angelina Jolie en The Weeknd samen gespot tijdens diner

Chateau Miraval was ooit een bijzondere plek voor het acteurspaar: ze gaven elkaar er in 2014 het ja-woord. Twee jaar later gingen ze uit elkaar en barstte er een enorme strijd los om de voogdij over hun kinderen Pax (nu 17), Zahara (16), Shiloh (15), Vivienne en Knox (12). In mei besloot een rechter dat de twee de voogdij gaan delen. Het stel heeft ook zoon Maddox, maar hij is inmiddels meerderjarig en valt niet meer onder de voogdijregeling.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Na Jennifer Lopez valt óók Angelina Jolie weer voor haar ex-man'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!