Naya Rivera Beeld © Getty Images

Glee-acteurs herdenken Naya Rivera op eerste sterfdag

09 juli 2021 05:28

Een jaar na haar overlijden wordt actrice Naya Rivera op sociale media herdacht door haar Glee-collega's. De actrice verdronk op 8 juli 2020 terwijl ze een boottochtje met haar zoon Josey maakte op Lake Piru nabij Los Angeles. Het jongetje overleefde het, omdat Naya hem aan boord van de boot wist te zetten nadat ze gezwommen hadden, maar zichzelf niet meer kon redden. Vijf dagen na het incident werd haar levenloze lichaam gevonden.

"Jij bent de mooiste ster die er is"

Heather Morris, die de rol speelde van Brittany Pierce en in de serie een relatie had met Rivera's personage Santana Lopez, plaatste meerdere foto's om haar goede vriendin te eren. 'Het is niet makkelijker geworden om een tekst te schrijven. Jij bent de mooiste ster die er is, Naya Rivera. Ik ben zo blij dat God ons samen heeft gebracht als beste vriendinnen, collega's en alles wat daar tussenin zit. Jij leeft voort door jouw aardigheid en liefheid, je blijft mijn 'sassy queen'. Ik zal altijd van je blijven houden.'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Naya Rivera schreeuwde om hulp vlak voor ze verdronk

Ook andere collega's als Chris Colfer, Matthew Morrison, Lea Michele en Jenna Ushkowitz postten foto's van de onfortuinlijk overleden actrice. Naya's moeder en zus verschenen in het programma Good Morning America, waar ze ondermeer spraken over de laatste momenten die ze met haar deelden. Zo had moeder Yolanda nog een gesprek met haar dochter toen ze op de boot zat met Josey en waarschuwde ze haar, tevergeefs, voor de sterke stroming op het water die die dag voorspeld werd.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!