Beeld © ANP

Robin Martens is bevallen van haar eerste kindje

9 augustus 2021 17:31

Leuk nieuws, want de beschuit met muisjes mogen uitgedeeld worden. Robin Martens (29) is bevallen van haar eerste kindje, dochtertje Makéna, samen met haar partner Benjamin. Dat maakt ze zojuist via social media bekend.

"Jij en je vader zijn het mooiste wat me is overkomen"

De wens van de voormalig actrice van Goede Tijden, Slechte Tijden is hiermee in vervulling gegaan: Robin wilde namelijk niets liever dan moeder worden. Met de komst van haar dochter komt die wens nu uit. Ze kan haar geluk niet op. 

'Makéna: ze is geboren op 08-08-2021, haar naam betekent: 'The Happy One'! Dit gevoel is onbeschrijfelijk. Ik heb nog nooit zoveel liefde gevoeld. Jij en je vader zijn het mooiste wat me is overkomen. De harige lievelingswezens zijn ook blij met jouw komst. Wij zijn compleet', laat ze weten op haar Instagram-account.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Robin Martens hoopt op groot gezin met drie kinderen

De geboorte van haar dochter brengt haar een stap dichter bij haar einddoel. De oud-soapie wil het liefst een gezin met drie kinderen. Dat liet ze eerder al via Instagram weten, hoewel ze nu ongetwijfeld haar handen vol heeft aan haar kleine meid.

In januari 2021 maakte Robin bekend dat ze in verwachting was van haar eerste kindje met haar partner Benjamin. Het koppel is bijna twee jaar samen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Robin Martens openhartig over bestaan van engelen

RTL Boulevard sprak met Robin tijdens haar zwangerschap. Toen noemde de moeder in spe haar zwangerschap na een lastige periode een 'blessing'. 

Zwangerschap Robin Martens na lastige periode 'een blessing'

00:32