Bill Cosby Beeld © ANP

Comedyclub weigert Bill Cosby op te laten treden

12 juli 2021 04:15

De comedyclub die Louis C.K. (53) zijn comeback liet maken na beschuldigingen van seksueel wangedrag, is niet van plan datzelfde te doen voor Bill Cosby (84). Tegenover 'New York Post' verklaart de eigenaar van de Comedy Cellar in New York dat de zaak van Bill van een heel ander kaliber is dan die van C.K.

"Bill Cosby vergelijken met die andere mannen is absurd"

"Bill Cosby vergelijken met die andere mannen is absurd", aldus Noam Dworman, die ook Aziz Anzari liet optreden nadat een vrouw een verhaal had gepubliceerd over dwingend gedrag van de comedian tijdens een date. De eigenaar van de Comedy Cellar benadrukt in zijn statement aan de krant dat C.K. en Aziz nooit zijn vervolgd voor seksuele intimidatie of ander wangedrag.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Cosby Show-ster biedt excuses aan voor reactie vrijlating Bill Cosby

Louis C.K. werd er eind 2017 door verschillende vrouwen van beschuldigd dat hij tegen hun wil in hun bijzijn had gemasturbeerd. De comedian liet in een statement weten dat dat waar was en dat hij spijt had van zijn daden. Hij verdween een tijdje uit de spotlight maar trad het jaar erna weer op in de Comedy Cellar. Dworman ontving daarop volgens de Post doodsbedreigingen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Janice Dickinson: 'Bill Cosby heeft nog nóóit sorry gezegd'

Bill zat tot voor kort een gevangenisstraf uit voor het drogeren en misbruiken van Andrea Constand. Op 30 juni werd hij vrijgelaten vanwege een vormfout.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!