Marco, Leontine en Jada Borsato Beeld © ANP

Jada Borsato door ouders verrast met luxe tuinfeest

12 juli 2021 15:24

Jada Borsato (18) is door haar ouders Marco (54) en Leontine (53) flink verrast! In de tuin hebben ze namelijk een groot feest georganiseerd, waar hun dochter niks van heeft meegekregen. Wanneer ze dan met een vriendin thuiskomt en het ziet, is ze dolblij.

"Wat een mooi feestje was dat! Sensationeel geregeld"

Marco en Leontine organiseerden het luxe feest, omdat Jada is geslaagd voor haar middelbare school. 'Onze dochter is geslaagd en we hadden dus een leuke verrassing voor haar na een moeilijk coronajaar.' Ook laat de zanger weten dat het feest meer dan geslaagd was: 'Wat een mooi feestje was dat! Sensationeel geregeld.' Via een bedrijf hebben de ouders van Jada het feest laten opbouwen in hun tuin.

Beelden van het tuinfeest en de reactie van Jada zie je in het filmpje hieronder. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jada Borsato openhartig over verzoening Marco en Leontine

Onlangs sprak Jada nog over de verzoening van Marco en Leontine. Tegen Shownieuws vertelde ze onder andere dat ze nooit het gevoel heeft gehad dat haar ouders echt gescheiden waren: "Dat heb ik nooit bij jullie gehad, jullie waren zo close nog steeds, op een gezonde manier. Dat was heel fijn voor ons als kinderen, het is een heel moeilijke tijd, maar dat maakt het echt een stuk makkelijker."

Onlangs genoten Marco en Leontine nog samen van een vakantie op het Spaanse eiland Ibiza. Beelden van hun romantische reisje zie je in de video hieronder terug. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marco Borsato deelt zoete familievideo voor Vaderdag

'Verliefde pubers' Marco en Leontine laten intimiteitsvacuüm achter zich op Ibiza

03:04

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!