André Hazes en Sarah van Soelen Beeld © ANP

André en Sarah poseren voor familiefoto met (schoon)ouders

13 juli 2021 08:46

Sinds vandaag staat er niet één, maar staan er twee wassen beelden van André Hazes in Madame Tussauds. Naast de overleden volkszanger, is nu ook zijn zoon vereeuwigd in het beeldenmuseum. Daar was André (27) uiteraard zelf bij, maar ook zijn nieuwe vriendin Sarah van Soelen (25).

Voeg moeder Rachel Hazes toe aan het plaatje, plus de ouders van Sarah en je hebt alle gerechten voor een familiefoto bij het wassen beeld van André Hazes senior. Sarah deelt het gezellige plaatje op haar Instagram Stories. 'Familiefoto', schrijft ze erbij. 

Sarah lijkt het sowieso genieten te vinden dat er nu een wassen beeld van haar liefje in Madame Tussauds staat. 'Nu heb ik er niet één, maar twee', schrijft ze. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Sarah van Soelen trots op schoonmoeder Rachel Hazes

André laat aan Shownieuws weten enorm vereerd te zijn met het beeld. "Ik vind het een eer dat ik al op zo’n jonge leeftijd tussen al deze grootheden in Madame Tussauds mag staan. Vanwege corona hebben we helaas de onthulling een aantal keer moeten uitstellen, maar nu heb ik gelukkig mijn plekje gevonden in de attractie."

Onlangs gaven André en zijn nieuwe vriendin Sarah van Soelen hun eerste gezamenlijk tv-interview. Ze praatten onder andere over hoe het samenwonen met elkaar tot nu toe bevalt. Later gaf moeder Rachel aan dat het heel goed botert tussen haar en haar nieuwe schoondochter. Daarover vertelt ze alles in onderstaande video.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Sarah van Soelen doet boekje open over tijd van verslaving

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!