Beeld © ANP

Domien Verschuuren in quarantaine: 'Uit voorzorg'

12 juli 2021 19:15

Qmusic-dj Domien Verschuuren (33) is uit voorzorg in quarantaine gegaan na contact met een persoon die positief getest is op het coronavirus. De radio-dj zit thuis, en kon de middagshow op Qmusic daardoor niet presenteren, zo deelt hij op Instagram.

"Ik zit in quarantaine, en dat is kut"

Maandagochtend was Domien nog op de verjaardag van Qmusic-collega Marieke Elsinga. Zij mocht 35 kaarsjes uitblazen en werd door haar collega's verrast met een sloepvaart. Aan het einde van de ochtend kreeg Domien het slechte nieuws te horen. "Uit voorzorg ben ik niet naar Qmusic gegaan. Ik snap dat het dan misschien een beetje verwarrend is, omdat ik vanochtend wel op de boot was bij Marieke. Maar toen wist ik niet dat ik in contact geweest zou kunnen zijn met iemand met corona".

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Qmusic-dj Domien Verschuuren is alweer single

Een zelftest van Domien resulteerde in een negatieve testuitslag, maar hij wacht het de komende dagen af en blijft binnen. "Ik zit in quarantaine, en dat is kut." Domien sluit zijn bericht af met een oproep. "Heb je klachten, laat je testen. Nog beter: laat je vaccineren." Bijna drie weken geleden kreeg Domien zijn eerste coronaprik. Hij sprak toen op Instagram zijn waardering uit voor iedereen 'die hier zijn/haar uiterste best doet om samen de eindstreep te halen!'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!