Johan Derksen en Rachel Hazes Beeld © ANP

Johan Derksen haalt hard uit naar Rachel Hazes: 'Zelfoverschatting'

13 juli 2021 11:26

Voetbalanalist Johan Derksen (72) heeft in het programma 'De Oranjezomer' hard uitgehaald naar Rachel Hazes (51) en haar kinderen André (27) en Roxeanne (28). Derksen staat - zacht uitgedrukt - niet te springen om Rachels reallifesoap, die er volgens geruchten gaat komen.

Tegen presentator Wilfred Genee laat hij zich ontvallen: "Nu, sinds de dood van Hazes, exploiteert ze in de rol van de eeuwig rouwende weduwe, en, ze lijdt aan zelfoverschatting. Want ze denkt dat dat hysterische gedrag van haar, met die kinderen, dat het interessant is voor de mensen. Dat is een misvatting, dat is walgelijk." 

Ook laat Johan weten dat hij de 'oude' Hazes wel kon hebben, maar zijn kinderen kunnen volgens de analist helemaal niet aan hem tippen: "Die familie, die kleine kan niet zingen, die dochter kan ook niet zingen, en zij weet van gekkigheid niet wat ze moet doen om in de publiciteit te komen." 

Tot slot laat hij weten dat hij, als er zoveel Nederlanders zijn die hier wél op zitten te wachten, zich schaamt om Nederlander te zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gerard in tegenstelling tot Johan Derksen wél voor emigratie Gordon

Het is inmiddels geen verrassing meer dat Johan in het programma zijn kritiek uit op een bekende Nederlander. Zo haalde hij onlangs nog de nieuwe vriendin van presentator Matthijs van Nieuwkerk door het slijk en kort daarvoor kreeg hij het nog aan de stok met 'onze' verslaggever Maxim Hartman. Wat er precies gebeurd is, zie je in de video hieronder. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Johan Derksen haalt nieuwe vriendin Matthijs van Nieuwkerk door het slijk

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!