Monic Hendrickx bang voor botox: 'Niet frotten aan gezond lichaam'

13 juli 2021 11:03

Monic Hendrickx (54) zou nooit iets aan haar lichaam willen veranderen. Sterker nog: de actrice is bang voor botox, zo vertelt ze in het magazine 'Veronica Superguide'.

"Ik zat laatst in een programma waarin ik de enige bleek te zijn die geen oogcorrectie had gehad"

"Ik zat laatst in een programma waarin ik de enige bleek te zijn die geen oogcorrectie had gehad. Ik heb daar geen oordeel over, doe vooral waar je gelukkig van wordt, maar ik geloof niet dat geluk zit in een rimpel meer of minder", aldus Hendrickx. "Dat zit in je hormoonhuishouding, of je fit bent, gezond, een fijne relatie hebt. Ik ben ook echt bang voor botox. Sowieso voor al het frotten aan een gezond lichaam."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Sander Schimmelpenninck 'huilt' na aanbieding botox behandeling

De actrice heeft wel ooit haar oren laten rechtzetten, maar dat was geen goede ervaring. "Ik vond dat héftig! Het voelde onnatuurlijk en ik was continu bang dat het zou mislukken. Ik vind die hele industrie ook geen goed voorbeeld voor onze kinderen: al die jonge meiden die al botoxen, borsten vergroten en lippen laten volspuiten. Zo zonde."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Hans Klok wekt geen illusies en vertelt over botox-gebruik

Monic heeft er vrede mee dat 'het gaat hangen' en dat ze rimpels krijgt. Dat hoort volgens haar bij de leeftijd. "Dat verval is niet leuk, maar ik kijk liever naar mooie, oudere vrouwen als Hedy d’Ancona en Sonja Barend dan naar iemand als Nicole Kidman. Dat is een heel goede actrice, daar gaat het niet om, maar ze kan haar gezicht gewoon niet meer bewegen."

Onze eigen Marieke Elsinga is ook hartstikke eerlijk over het onderwerp botox:

Marieke Elsinga eerlijk over botox: 'Ik word daar blij van'

00:52

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!