Ruud de Wild en Olcay Gulsen Beeld © Instagram @olcay

Ruud de Wild met vallen en opstaan 'weer de goede kant op'

13 juli 2021 13:40

Ruud de Wild (52) en Olcay Gulsen (40) hebben een zware tijd achter de rug. Afgelopen maart maakte de radio-dj bekend dat er bij hem in een vroeg stadium darmkanker was vastgesteld. Dat slechte nieuws heeft Olcay en Ruud alleen maar sterker gemaakt. In de nieuwste 'Beau Monde' vertelt de onderneemster: "Nu weet ik dat mijn liefde voor Ruud grenzeloos is."

"Op een gegeven moment denk je: kom ik hier wel uit?"

"Het was een emotionele, zware en onzekere tijd maar we gaan weer de goede kant op", vertelt de voormalig modeontwerpster als haar tijdens het interview wordt gevraagd hoe het nu met Ruud gaat. Volgens Olcay kan haar lief fysiek nog niet veel aan, maar daar werken ze aan door samen veel te wandelen. "De eerste weken kon hij de straat niet eens uit en inmiddels loopt hij een paar kilometer per dag. Dat geeft vertrouwen", spreekt ze hoopvol en trots.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Olcay Gulsen heeft weegschaal bij vuilnis gezet

Toch is dat vertrouwen er niet altijd geweest. Olcay vertelt dat het voor haar enorm zwaar was haar man zo af te zien takelen. Positief blijven lukte daarom niet altijd. "Toen hij na de derde operatie door de brandweer uit huis moest worden getakeld om met spoed naar het ziekenhuis te worden gebracht, zonk de moed me in de schoenen", vertelt ze over die ingrijpende periode. "Ruud was ook radeloos. Het is vallen en opstaan. Steeds als we goed nieuws verwachtten, kregen we slecht nieuws. Op een gegeven moment denk je: kom ik hier wel uit?"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ruud de Wild prijst zich rijk met Olcay Gulsen: 'Droomvrouw'

Olcay weet nu wel zeker dat haar liefde voor Ruud 'grenzeloos' is. Ze licht toe: "Ik wist heel zeker dat ik met hem mee wilde vechten en hem hoe dan ook zou steunen. Je moet én jezelf even opzij zetten én de ander op nummer 1. Dat had ik nooit eerder gedaan. Niks was belangrijker dan Ruud erbovenop helpen. Als ik dit een paar jaar geleden had meegemaakt, was ik waarschijnlijk vrolijk doorgegaan met mijn eigen dingen. Maar mijn connectie met Ruud is anders dan met andere exen. Het is heel echt. Dan heb je ook meer voor elkaar over."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Olcay Gulsen deelt goed nieuws over operatie Ruud de Wild

De nieuwe Beau Monde ligt vanaf woensdag in de winkel. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!