Olcay Gulsen Beeld © ANP

Olcay Gulsen denkt aan borstverkleining: 'Enorme bazooka-tieten'

15 juli 2021 08:56

Olcay Gulsen (40) ziet zichzelf liever met een maatje minder. En dan hebben we het niet over kleding - haar weegschaal zette ze onlangs namelijk nog bij het grof vuil - maar haar cupmaat. De fashionista vertelt in de nieuwste 'Beau Monde' te overwegen onder het mes te gaan voor een borstverkleining. 

"Door de jaren heen zijn het enorme bazooka-tieten geworden"

Als Olcay tijdens het interview wordt gevraagd of ze iets aan zichzelf zou willen veranderen, heeft ze haar antwoord klaar: haar borsten. "Door de jaren heen zijn het enorme bazooka-tieten geworden waar ik me enorm aan stoor", vertelt ze eerlijk.

Daarnaast is de onderneemster ook nieuwsgierig naar bindweefselmassages voor lichaam en gezicht. "Daar hoor ik hele goede verhalen over", aldus Olcay. "Dat wil ik proberen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ruud de Wild prijst zich rijk met Olcay Gulsen: 'Droomvrouw'

Olcay, die een eigen cosmeticalijn heeft, biecht ook op stiekem best wat geld uit te geven aan verzorgingsproducten die van alles beloven. Volgens de 40-jarige is ze 'zo'n sukkel die in iedere crèmepje trapt en denkt: misschien is dit wel goed voor de huidversteviging'. "Vroeger kon ik redelijk strak blijven zonder er iets voor te doen. Die tijd is helaas voorbij", aldus de presentatrice.

Het hele interview met Olcay, waarin ze ook bijzonder openhartig praat over de gezondheid van haar vriend Ruud de Wild, is nu te lezen in Beau Monde.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Olcay Gulsen vond stage in ziekenhuis loodzwaar

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!