Ruud de Wild en Olcay Gulsen Beeld © Instagram @ruuddewild

Leeftijdsverschil met Ruud boeit Olcay niet: 'Gaat om levenservaring'

18 juli 2021 12:31

Olcay Gulsen (40) ziet het niet als probleem dat haar vriend Ruud de Wild (52) meer dan 10 jaar ouder is. Ze vindt het juist fijn, vertelt ze in 'Beau Monde'. "Ruud heeft alles meegemaakt en overwonnen", aldus de presentatrice.

"Wij hebben allebei een ingewikkelde jeugd gehad waardoor je op latere leeftijd vaak moeilijk kunt aarden"

Volgens Olcay worden mannen 'toch op latere leeftijd volwassen' en daarom vindt ze het stiekem wel fijn dat Ruud wat ouder is en al de nodige levenservaring heeft. Ze vertelt in het blad: "Als de een ’n makkelijk leven heeft gehad en de ander veel narigheid heeft meegemaakt, kun je je minder goed inleven. Wij hebben allebei een ingewikkelde jeugd gehad waardoor je op latere leeftijd vaak moeilijk kunt aarden. We hoeven elkaar weinig uit te leggen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ruud de Wild met vallen en opstaan 'weer de goede kant op'

Toch namen de tortelduifjes twee jaar geleden een korte pauze om op adem te komen. Volgens Olcay hebben ze nu 'bewust voor elkaar gekozen' en was er eerst nog geen ruimte voor een ander. "Ik was nog aangeslagen door het overlijden van mijn ex. Als je verdriet hebt, ben je een soort ontoerekeningsvatbaar. Ruud en ik kenden elkaar nog maar een blauwe maandag en hadden nog niet die band. Als je dan toch bij elkaar blijft, kunnen er dingen gebeuren die niet meer te repareren zijn.”

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Olcay hint gekscherend naar Ruud over huwelijksaanzoek

Daar dacht Ruud echter anders over: voor hem was een breuk geen optie, en hij besloot dan ook te blijven vechten. Inmiddels zijn ze sterker dan ooit, maar als het over trouwen gaat heeft Olcay nog zo haar twijfels. Ze vindt het namelijk maar een 'ouderwets instituut' zonder toegevoegde waarde. "Ruud lijkt het wel heel romantisch om te trouwen. Laatst zei hij gekscherend: ‘Als ik niet doodga, ga ik met je trouwen.’ Wat ik dan doe? Dan trouw ik wel."

Samenwonen vond het tweetal ook al een relatietest:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!