Beeld © ANP

Soundos heeft boodschap aan haters: 'Vind mezelf geweldig en knap'

13 juli 2021 15:26

Soundos El Ahmadi (39) krijgt met regelmaat te maken met online haatberichten. Hoewel de stand-upcomedian misschien een gevalletje 'je houdt van haar of je houdt niet van haar' is, heeft ze er zelf vooral moeite mee dat mensen niet accepteren dat zíj van zichzelf houdt. Dat vertelt ze in gesprek met 'Grazia'.

"Stel je voor dat je eens aan jezelf denkt omdat je daar uiteindelijk een leukere moeder van wordt"

Volgens Soundos worden mensen boos als ze hardop uitspreekt dat ze barst van de zelfliefde. "Heel krom is dat, want we proberen onze dochters te leren dat ze van zichzelf moeten houden. Maar als je als volwassen vrouw uitstraalt dat je dat doet, roepen mensen: 'Waarom is zij zo blij met zichzelf?' Of ze noemen me stom, lelijk, dik of oud."

Zich iets van dat commentaar aantrekken, doet ze niet. "Ik vind mezelf geweldig en hartstikke knap, ik ben ontwikkeld, ik werk hard en ben een leuke moeder. Of de rest dat ook vindt, kan me niet zo veel schelen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Na Wendy en Nicolette knipt ook Soundos haar haren kort

"Er ligt sowieso veel druk op alle vrouwen, ook op diegenen die wel huisje-boompje-beestje hebben, zoals ikzelf", zegt ze. Toen Soundos drie maanden na de geboorte van haar kind weer het podium opging, kreeg ze scheve blikken van haar mannelijke collega's. "Het is nooit goed, alsof je als moeder geen leven meer mag hebben of mag genieten van een leuke avond. Stel je voor dat je eens aan jezelf denkt omdat je daar uiteindelijk een leukere moeder van wordt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Soundos El Ahmadi ondergaat extreme make-over

Het hele interview met Soundos is te lezen in Grazia. De nieuwste uitgave van het blad ligt morgen in de winkel.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!