Beeld © ANP

Patty Brard lyrisch na operatie aan voeten: 'Zo blij mee'

13 juli 2021 15:18

Patty Brard (66) heeft absoluut geen spijt van de operatie die ze onlangs onderging voor het verwijderen van twee knobbels aan haar voeten. Patty laat op Instagram weten dat ze amper nog pijn heeft en dat ze helemaal blij is.

"Schuifelen wordt al lopen"

Patty liep al een tijdje rond met twee knobbels bij haar grote tenen, ook wel bekend als hallux valgus. Ze had er zoveel last van dat ze besloot om onder het mes te gaan. 'Mijn enkel, knie en rug begonnen pijn te doen omdat ik scheef ging lopen', zo schreef ze vorige week op haar Instagram. Inmiddels is Patty onder het mes gegaan en voelt ze zich stukken beter. 'Mijn voeten gaan de goede kant op', schrijft ze in een update. 'Schuifelen wordt al lopen! En pijn… ja echt nauwelijks! Wat een horrorverhalen heb ik de laatste dagen van jullie ontvangen over mislukte en/of pijnlijke soortgelijke operaties! Ik denk dat ik heel veel mazzel heb gehad met de keuze van de kliniek met doktoren met 40 jaar ervaring!'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patty Brard heeft zich aan voeten laten opereren

Het feit dat ze microchirurgie heeft gehad, maakt volgens haar een wereld van verschil. '4 weken strak verband geen schroeven, pinnen of plaatjes geen gips, en in principe ben je klaar! Mijn tenen bewegen nu al onafhankelijk van elkaar! Zo blij mee… nog geen 4 dagen verder! Lekker gedoucht en heerlijk een nieuw jurkje aangetrokken dat helpt ook altijd! Vooral als ik de verbonden pootjes effe niet zie... Take good care of yourself!' zo sluit ze haar bericht positief af.

Hoewel het fysiek dus goed met haar gaat, gaat het op andere vlakken wat minder: ze heeft namelijk al een tijdje ruzie met haar zus, iets wat volgens Patty ook niet meer goed zal komen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patty Brard wil serie over eigen leven: 'Al mee bezig'

Patty Brard over slepende ruzie met zus: komt nooit meer goed

03:27

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!