Dave Roelvink Beeld © ANP

Dave Roelvink van 75 naar 92 kilo: 'Pas helemaal niets meer'

13 juli 2021 15:42

Niet alleen zijn vriendin eet voor twee, óók Dave Roelvink (27) neemt het er flink van. De aanstaande vader heeft de laatste tijd de teugels flink laten vieren, moet hij bekennen. Via Instagram laat de Roelvink-telg weten niets, maar dan ook echt helemaal niets uit zijn garderobe meer te passen.

"Na de confrontatie met mijn kleding gisteren, maar even een plakkie erbij"

Dave knapt niet alleen uit elkaar van trots nu hij en jeugdliefde Jazzlyn in verwachting zijn van hun eerste kindje, de realityster knapt ook létterlijk uit zijn blouse. Via Instagram laat de normaal zo sportieve Dave weten dat hij de afgelopen tijd van 75 kilo naar 92 kilo is gegaan en dat hierdoor al zijn kleren veel te krap zijn.

Maar Dave is van plan de weegschaal weer terug te brengen naar het oude niveau en staat daarom deze morgen alweer flink te beuken in de sportschool. 'Na de confrontatie met mijn kleding gisteren, maar even een plakkie erbij', schrijft hij vanuit de gym.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dave Roelvink brengt opnieuw bezoek aan dakloze 'gabber' Jesse

Eind april maakte Dave bekend dat hij en Jazzlyn in november een kindje verwachten. Hij houdt zijn volgers sindsdien goed op de hoogte van alle baby-voorbereidingen: van klussen tot babyspullen kopen en echo's. De aanstaande ouders hebben inmiddels ook al een paar namen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Donny en Dave Roelvink halen allebei motorrijbewijs

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!