Beeld © Getty

3-jarige dochter van Kylie Jenner lanceert haar eigen merk

13 juli 2021 21:02

Zo moeder, zo dochter, moet Kylie Jenner (23) gedacht hebben. Het 3-jarige dochtertje van de realityster, Stormi, krijgt namelijk binnenkort haar eigen merk. Kylie maakte het bijzondere nieuws bekend op haar YouTube-kanaal. 

"Op een dag werken we allemaal voor Stormi"

In een video neemt Kylie haar fans mee achter de schermen bij haar succesvolle cosmeticamerk Kylie Cosmetics. Kylie vertelt in de video dat de kleine Stormi elke dag meegaat naar kantoor en dat ze zelfs haar eigen bureautje heeft. Blijkbaar is ze haar dochtertje alvast aan het voorbereiden op een carrière, want Kylie laat in de video weten dat Stormi binnenkort ook haar eigen merk lanceert.

Medewerkers van Kylie vertellen dat ze zeker weten dat Stormi ooit de fakkel overneemt van haar moeder. "Op een dag werken we allemaal voor Stormi", zo klinkt het in de video.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Schattig: Stormi begint als scholier en Kylie Jenner als docent

Wat voor merk het wordt, wil Kylie nog niet verklappen. Wel laat ze weten dat ze er al lange tijd mee bezig zijn. Kylie betrok haar dochtertje eerder ook al bij Kylie Cosmetics. Stormi kreeg vorig jaar namelijk haar eigen make-upcollectie en mocht toen meedenken over het design. Zo wilde ze per se de kleur paars gebruiken en wilde ze ook vlinders op de verpakking hebben. "Het waren allemaal dingen die zij leuk vond. Ik had gewoon een paar voorbeelden voor haar klaar", aldus Kylie.  

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kylie Jenner ontkent open relatie met Travis Scott

Ook kaart ze in de video's over haar bedrijf het gebruik van fillers aan. In deze video legt ze uit waarom ze ooit besloot om lippen op te vullen. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!