Temptation Island VIPS Beeld © RTL/Freddy Koh

Dit realitykoppel weigerde deelname aan Temptation Island

13 juli 2021 21:14

Net zo makkelijk als realitysterren van liefje wisselen, veranderen ze ook van programma. Neem bijvoorbeeld Channah en Quentin, die elkaar leerden kennen tijdens 'Ex on the Beach' en vervolgens te zien waren in 'Temptation Island VIPS'. Nu lijkt het erop dat wéér een koppel de overstap maakt. Niemand minder dan 'Love Island'-ster Mattheüs en Deborah zijn namelijk gevraagd voor het nieuwe seizoen van het spraakmakende programma. 

"Voor mij is het belangrijker hoe we in het echte leven zijn"

Hun antwoord? Een dikke, vette nee. Dat laat Deborah, die doorbrak in Ex on the Beach: Double Dutch, weten via Instagram. Als tijdens een vragenrondje aan de reality-babe wordt gevraagd of, als ze single zou zijn, zou meedoen aan Temptation Island, verrast ze vriend en vijand door aan te geven al gevraagd te zijn voor de ultieme relatietest. 'Maar dit hebben we geweigerd', aldus Deb.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mattheüs van Love Island heeft een nieuwe realityster aan de haak geslagen

Mattheüs laat op zijn beurt weten misschien dan niet te zien te zijn in 'de test der testen', maar wél opnames achter de rug te hebben voor een nieuw programma met een andere Love Island-ster. Waarvoor precies, dat mag 'ie vanzelfsprekend nog niet vertellen. 'Stay tuned en hou mijn Instagram in de gaten', adviseert hij zijn volgers - zoals een echte influencer betaamt. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island voorlopig niet met Nederlandse én Belgische kandidaten

Mattheüs was in eerste instantie nog met Jaimy tijdens Love Island. Hij verliet Casa Amor met haar aan zijn zijde, maar eenmaal terug in Nederland en België was het toch niet dé match die ze voor ogen hadden. Hoewel de liefde inmiddels over is, hebben ze wel nog altijd contact. 'Ik ben oprecht blij dat het goed met haar gaat', spreekt hij zich uit tegenover zijn volgers. 

Ook zelf zit 'ie mede dankzij Deborah weer lekker in zijn vel. Dat wil echter niet zeggen dat hij de behoefte voelt elke dag iets over haar te posten op social media. 'Voor mij is het belangrijker hoe we in het echte leven zijn', aldus de voetballer.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Opnames nieuw seizoen Temptation Island: Love or Leave afgerond

Of we kersverse Love Island-winnaars Job en Esmee ook nog eens in een ander programma zien? De tijd zal het leren... Voor nu zijn de tortelduifjes bezig met héél andere dingen, zo laten ze weten aan RTL Boulevard.

Love Check-up: Job en Esmee hebben grote plannen voor toekomst

09:59

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!