Beeld © ANP

Kjeld Nuis heel erg ziek na vaccinatie: 'Lijf werkt niet mee'

14 juli 2021 07:39

Hoewel veel mensen reikhalzend uitkijken naar hun vaccinatie tegen het coronavirus, worden sommige mensen er ook even goed ziek van. Zo ook topsporter Kjeld Nuis (31). De rondjes over de schaatsbaan gaan even niet zo als de voormalig wereldkampioen zou willen.

"Gelukkig heb ik de beste mensen om me heen"

Kjeld plaatste een Instagram-bericht waarin hij zegt dat het even niet gaat, en dat zijn lijf en hoofd momenteel niet meewerken. 'Maar dat is soms oké.
Gelukkig heb ik de beste mensen om me heen', schrijft hij bij de foto. Aan RTL Boulevard laat Kjeld weten heel erg ziek te zijn geweest na zijn vaccinatie. Daardoor gaat het opstarten van zijn trainingen voor het aankomende schaatsseizoen zeer moeizaam.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Kjeld Nuis reageert op social media-aanval van ex

Onder zijn post krijgt Kjeld veel steun van bekende vrienden. Voormalig topzwemster Inge de Bruijn steekt hem een hart onder de riem. 'Komt goed Kjeld! Even een set-back is ok. Daarna weer full force in focus.' Ook schaatsers Mark Tuitert en Hein Otterspeer wensen Kjeld sterkte.

Een tijdje terug sprak RTL Boulevard met Kjeld Nuis, toen hij nog vol in training was. Zo liet de schaatster onze Fatima alle hoeken van de skeelerbaan zien. Dat zie je in de video hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Kjeld Nuis openhartig over breuk met Jill

Kjeld Nuis laat Fatima alle hoeken van de skeelerbaan zien

04:34

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!