Beeld © Videoland

Prince Charming Marvin nagelt 'homohater' aan de schandpaal

14 juli 2021 11:59

Marvin Wijnans (30), bekend van de Videoland-serie 'Prince Charming', heeft een duidelijk statement afgegeven wat betreft homohaatberichten die gericht zijn naar hemzelf en zijn vriend Ferdi. Op Instagram nagelt hij iemand die behoorlijk wat nare dingen over het stel zegt aan de schandpaal.

"Maar wel naar Prince Charming kijken"

Op zijn Instagram Stories deelt Marvin een comment die iemand onder een foto van hem heeft geplaatst. 'Hoe gay kun je zijn?' vraagt iemand zich af. 'En vooral tweede keus van Marvin en hem alsnog willen', schrijft degene richting Ferdi. Vervolgens vraagt de persoon zich af of Marvin en Ferdi seks tussen twee mannen niet vies vinden.

Klaarblijkelijk heeft Marvin genoeg van dit soort reacties, gezien hij besluit deze persoon met naam en al aan de schandpaal te nagelen. 'Homohaat, maar wel naar Prince Charming kijken...'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Marvin en Ferdi uit Prince Charming stiekem al maanden samen

Vlak na de finale van Prince Charming mochten Ferdi en Marvin eindelijk bekendmaken dat ze bij elkaar de liefde hadden gevonden. Uiteraard sprak RTL Boulevard het stel hierover. Dat zie je in de video hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Prince Charming adviseert Bachelor Tony: 'Houd een open blik'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!