Ronnie Flex Beeld © ANP

Ooievaar onderweg: Ronnie Flex wordt voor de tweede keer vader

14 juli 2021 13:42

Rapper Ronnie Flex (29) wordt voor de tweede keer vader. Dat heeft hij woensdagmiddag laten weten op zijn social media. Het wordt het eerste kindje voor Ronnie en zijn vriendin Demi de Boer (25) samen.

"Baby girl, zie je snel. Liefs, mam, pap en je grote zusje"

Demi laat op Instagram weten in verwachting te zijn van een meisje: 'Baby girl, zie je snel. Liefs, mam, pap en je grote zusje.' Overigens betekent dat voor de vader van Demi, Ronald de Boer, dat hij voor de tweede keer opa wordt. 

Hij heeft inmiddels ook al gereageerd op het heuglijke babynieuws: 'Tuurlijk, waarom doen we voor de verandering een keertje een meisje', grapt hij op Instagram. De voormalig profvoetballer heeft vijf dochters en kreeg in 2017 voor het eerst een jongen. 

Op social media wordt het stel overladen met felicitaties. 'Gefeliciteerd bro', 'Wat leuk! Gefeliciteerd samen', 'Gefeliciteerd met je zwangerschap!' en 'Prachtig!! Congrats guys', wordt er zoal geschreven. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ronnie Flex treedt op bij afscheidsconcert The Streamers

Rapper Ronnie Flex, een artiestennaam voor Ronell Plasschaert, heeft al een dochtertje uit een eerdere relatie: Nori. Zij treedt nu al in de voetsporen van haar vader, zoals hieronder te zien is. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ronnie Flex in tranen door nieuw nummer over dochtertje

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!