Fabrizio Tzinaridis Beeld © GoPlay.be/SBS Belgium

Fabrizio laat van zich horen na negatieve reacties op De Bachelor

14 juli 2021 16:38

Fabrizio Tzinaridis (29) heeft op social media gereageerd op enkele negatieve berichten die hij heeft ontvangen op zijn deelname aan de nieuwe bachelor in België.

"Ik heb weer heel wat leuke en natuurlijk minder leuke dingen over mezelf mogen lezen"

De realityster begrijpt niet dat mensen daadwerkelijk de tijd nemen om negatieve reacties achter te laten. 'Ik heb weer heel wat leuke en natuurlijk minder leuke dingen over mezelf mogen lezen. Het ideale voorbeeld van 'je hebt en zal nooit controle hebben over andermans mening en niet iedereen zal je leuk vinden', schrijft Fabrizio bij onderstaande post op social media. 

Zo zegt hij onder andere: "Deze reacties worden gepost door mensen die duidelijk niks beters te doen hebben in hun leven. En dat van mij blijkbaar beter denken te kennen dan ikzelf. Ik weet niet of ik daar proficiat op moet zeggen, of dat ze een ballon willen of een medaille, maar hebben jullie echt niks beters te doen?" Hieronder is zijn hele toelichting te zien. 

Verder schrijft hij bij zijn post dat hij probeert om negatieve gedachten en emoties te veranderen in positieve geluiden. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fabrizio van Temptation Island is óók de nieuwe bachelor

Dinsdag werd bekendgemaakt dat Fabrizio de hoofdpersoon in het nieuwe seizoen van De Bachelor in België is. 'Ik ben een happy single, maar het thuiskomen in de avond en je successen van de dag niet kunnen delen met je geliefde is soms confronterend. Het goedkeurend oog en de trotse blik van een levenspartner die elke droom ondersteunt, is momenteel nog een fantasie', liet hij onder andere weten. 

Single vrouwen die helemaal van Fabrizio wegzwijmelen kunnen zich nú opgeven via deze link. Wanneer het programma van start gaat en of het ook in Nederland is te zien, is nog onbekend. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Neemt deze bachelor volgend seizoen het stokje over van Tony?

Momenteel is in Nederland al een tijdje het nieuwe seizoen van De Bachelor met Tony Junior bezig. Uiteraard sprak RTL Boulevard met de romanticus voordat hij begon aan dit nieuwe avontuur. Wat hij precies zoekt in zijn toekomstige liefde, zie je in de onderstaande video. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rick Brandsteder over Bachelor: 'Past bij hoe ik nu in het leven sta'

Tony Junior onthult wat hij zoekt in zijn ideale vrouw

00:49

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!