Hilary Duff Beeld © Getty Images

Deze Younger-collega sleepte Hilary Duff bevalling door

14 juli 2021 17:45

Het gezin van Hilary Duff (33) is onlangs uitgebreid door de geboorte van haar derde kindje, dochter Mae James. Drie maanden verder vindt de actrice het tijd voor een update over die bijzondere dag, waarbij ze hulp kreeg uit - voor ons - onverwachte hoek.

"Een vervelend, magisch en wonderbaarlijk avontuur..."

Bij een post met meerdere foto's van de geboortedag van Mae, schrijft de actrice dat het voor haar persoonlijk 'cruciaal' is om de juiste mensen om zich heen te hebben. Mensen die haar supporten en kracht geven, maar die ook humor hebben en soms even stil kunnen zijn. En daarvoor heeft ze de perfecte selectie gemaakt.

Zo krijgt haar man haar weer rustig en is ook haar Younger-collega slash vriendin Molly Bernard, Lauren in de serie, haar beste metgezel tijdens de bevalling. 'Ze vond het maar grappig dat ik op een hondenkussen zat, omdat mijn vliezen uren daarvoor al waren gebroken', schrijft ze. Ook haar moeder was erbij en zorgde naast de mental support voor de snacks. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Hilary Duff liet 9-jarige zoon bewust meekijken bij bevalling

Hilary sluit af met bemoedigende woorden voor de vrouwen onder ons. Volgens de actrice is een bevalling en het moederschap namelijk keihard werken, maar ook: 'Een vervelend, magisch en wonderbaarlijk avontuur... Dus op jullie, almachtige moeders. Jullie verzetten dagelijks bergen.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

How I Met Your Mother krijgt spin-off met Hilary Duff

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!