André Hazes en Sarah van Soelen Beeld © ANP

Droom André en Sarah komt uit: krijgen sleutels nieuwe huis

15 juli 2021 13:49

Zanger André Hazes (27) en zijn vriendin Sarah van Soelen (25) zetten zeer binnenkort de volgende stap in hun relatie. De twee hebben donderdag namelijk de sleutels van hun eigen huis ontvangen en daarmee officieel hun eigen plekje.

Dat maken de twee op hun social media bekend. 'Eindelijk is het zo ver! Ons eigen huisje! Niks liever dan met jou! Sleutel vandaag in ontvangst genomen en de contracten getekend! Nu echt van ons! Zo blij om dit met de liefde van mijn leven te doen! I love you, always', laat Sarah weten bij onderstaande foto's. 

André laat weten dat het een mooie dag is: 'Sleutel van ons eigen huisje! Trots', reageert hij - inclusief hartje - onder Sarahs post.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Volgers onder de indruk van killerbody Sarah van Soelen

Veel volgers feliciteren het stel met deze mijlpaal. Zo vragen de mannen van Kris Kross Amsterdam zich af wanneer ze hun housewarming houden en reageert Patricia Paay met: 'Leuk zeg, gefeliciteerd dorpsgenoten, we komen elkaar vast tegen.'

Onlangs gaven André en Sarah nog hun eerste gezamenlijke interview voor de camera van RTL Boulevard. Dat was tijdens de opening van de theebar van moeder Rachel, in Amstelveen. Hoe dat er precies aan toeging zie je in het onderstaande fragment nog eens terug.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André wilde bij Monique niet altijd naar huis, bij Sarah wel

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!